Humans of Brașov: Cuvinte

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Septembrie 2020, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Continuăm povestea Humans of Brasov cu un eveniment live în care aducem pentru prima oară poveștile brașovenilor (in)vizibili pe scena Centrului Cultural Reduta într-un format cu 10 momente intercalate de muzică, dans, film și storytelling.

Prin cuvintele ambasadorilor Humans of Brașov care susțin proiectul sau chiar prin propriile lor momente de pe scenă, publicul va afla povestea lui Ștefan Vereș, brașoveanul care desenează portrete în Piața Sfatului de 20 de ani și care povestește despre importanța de a-ți urma pasiunea în viață; povestea lui Ionuț Rucăreanu, brașoveanul aplecat de viață care vinde ziare în intersecția de la Patria de 15 ani și care a dat dovadă de voință, indiferent de vreme și de greutățile vieții; povestea lui Constanțin Bănuță, brașoveanul de 70 de ani care se plimbă aproape zilnic prin oraș în timp ce ascultă muzică pe bicicletă pentru a-i face pe oameni să zâmbească și încă alte 7 povești artistice prezentate prin dans, muzică și un scurtmetraj. Lisa Bella va susține un recital la un instrument inedit numit hang drum. Victor Panturu va dansa și apoi va povesti despre ce înseamnă să privească viața de la înălțime și Lorand Turkosi, printre puținii brașoveni care participă la concursuri de trial biking, va face o demonstrație pe scenă. În total, vor fi 10 momente intercalate cu povești prezentate prin muzică, dans, storytelling și un film scurt românesc care prezintă o poveste locală într-o lume globală: scurtmetrajul Opinci, premiat în mai multe competiții naționale și internaționale.

Nu avem nevoie de cuvinte pentru a simți fericirea. Dar avem nevoie de cuvinte pentru a descrie fericirea. Viața. Cuvintele ne aduc mai aproape unii de alții. Cuvintele produc emoție. Cuvintele închid și deschid suflete și minți. Cu toții suntem diferiți și cu toții folosim cuvinte pentru a deveni (și mai) diferiți. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt.

Tema evenimentului: Cuvinte
Organizator: Asociația Erasmus House
Parteneri: Centrul-Cultural Reduta, Humans of Brasov, MESE Brasov, Utopic Brain, La pas prin Brasov, Tipografia, Visssual, Fundația Comunitară Brașov
Parteneri media: Zile si Nopti Brasov, Radio Braşov
Eveniment susținut de Magnolia Brasov

Bilet intrare 30 de lei:
https://eventbook.ro/music/bilete-humans-of-brasov-cuvinte-centrul-cultural-redutaBilete pot fi achiziționate offline la Centrul Cultural Reduta și Librăria Humanitas în Brașov
20% din prețul fiecărui bilet este dedicat unei cauze sociale din Brașov stabilită de către echipa Ambasadorilor Humans of Brașov.

Scopul evenimentului Humans of Brașov este de a aduce umanitatea mai aproape de oameni, prin oameni. Brașovul are nevoie de oameni pe bune care au curajul să își spună poveștile pe bune. Brașovul reprezintă suma cuvintelor, emoțiilor și faptelor noastre. Zi de zi. Cuvânt cu cuvânt. Emoție cu emoție. Faptă cu faptă.

Asociația Erasmus House este o organizație non-profit din Brașov care promovează dialogul și diversitatea de opinii prin evenimente culturale și dezbateri locale.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?