Exerciții pentru o minte și un corp echilibrat - Online

Imagini

Informații

Data: 15 Aprilie 2021, 19:00 Joi

Descriere

Începând cu data de 15 aprilie, Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la cursul online Exerciţii pentru o minte şi un corp echilibrat.

La momentul actual asistăm din ce în ce mai mult la o „trezire”, în întreaga lume, a umanităţii în sensul conectării la sine şi la colectiv. Tot mai mulţi oameni renunţă la sistemul rigid de valori impuse şi încearcă vindecarea construcţiilor interioare artificiale prin discuţii deschise despre traumă, emoţii reprimate, prezenţă conştientă, mindfulness, stări de conştienţă extinse.

Cursul online pe care ţi-l propunem este un concept absolut nou care combină noţiuni din abordarea terapeutică a Dr. Gabor Maté cu exerciţii şi tehnici specifice de respiraţie din cadrul „Procesului prezenţei”. „Procesul prezenţei” este un curent-fenomen gândit de Michael Brown în faimosul său volum „Presence Process, A Journey into Present Moment Awareness” şi practicat la momentul actual de zeci de mii de oameni din întreaga lume. Scopul este descoperirea personală, a nivelului propriu de conştiinţă, a climatului mental şi a dinamicilor subconştiente care ne guvernează atât interiorul, cât şi modul de relaţionare cu universul exterior.

 

Online
Astăzi - 15.04:19:00

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?