Energie & Smart City - Descoperire Antreprenoriala

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 6 Februarie 2020, 10:00 Joi

Descriere

Clusterul pentru Inovare si Tehnologie in calitate de Centru de Inovare Digitala (DIH) in colaborare cu Centrul de Inovare si Transfer Tehnologic - I4T din cadrul Iceberg organizeaza cu sprijinul Agentiei Metropolitane Brasov Atelierul de Descoperire Antreprenoriala pe Industrie 4.0.

Prin acest workshop ne propunem sa utilizam metodologia Descoperirii Antreprenoriale pentru a genera o colaborare intre companiile din industrie, startup-uri, inovatori, cercetatori, experti si reprezentanti ai autoritatilor din care sa rezulte idei pentru proiecte care vor putea beneficia ulterior de finantare prin programele regionale sau europene.

In urmatoarele doua luni, partenerii vor mai organiza astfel de workshopuri si pe domeniile Industria alimentara, Energie & Smart City si E-Health. Proiectele generate din aceste 4 workshopuri vor fi putea beneficia de asistenta pentru a accesa finantari prin programe precum Know How Romania, Proof of Concept sau Tech Transfer in perioada 2020-2021, vor fi incluse in portofoliul de proiecte al Regiunii pentru exercitiul financiar 2021-2027 sau vor putea fi implementate direct ca si prototipuri daca nu necesita resurse financiare consistente.

Atelierele de Descoperire Antreprenoriala sunt organizate cu sprijinul Agentia Metropolitana Brasov și Centrul de afaceri Brașov - cattia

La eveniment vor putea participa maxim 30 de reprezentanti ai companiilor din industrie, universitati, startup-uri sau institutii, precum si inovatori, cercetatori si experti individuali. Participarea este conditionata de inscrierea prealabila aici:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHhM76D4479_iY50lm2xAdTzgBc8PiysQFkEPXH4mEj9X80g/viewform

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?