Demo Leaders Experience

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Aprilie 2019, 18:00 Marți
Locul:Braşov, Visssual

Descriere

Demonstrație despre ce înseamnă un accelerator de viață

Știm că până nu ți se întâmplă ție, multe situații par doar teorie. Asta este și viziunea LEADERS Experience: dă-i omului în 6 luni cât experimentează alții în 6 ani. Astfel încât orice situație reală de viață să devină rapid experiență personală, chiar dacă ești la început de drum.

În această de notă practică, te invităm să experimentezi pe repede-înainte ce vei învăța ca participant în LEADERS Experience - primul accelerator de experiențe din România pentru tinerii până în 25 ani, încă novici în carieră.

Prinde trenul gratuit și înscrie-te aici: http://bit.ly/Demo-Experience

Programul-mamă LEADERS Experience durează 6 luni și este alcătuit din 6 sesiuni intense pentru formarea ta personală, socială și mai ales vizionară. Vei avea parte de traininguri, brainstorminguri alături de traineri deștepți și simpatici, simulări de business, provocări care te scot din zona călduță a rutinei, proiecte sociale reale care îți vor stimula gustul pentru acțiunile cu impact direct asupra oamenilor și comunității din jur. Vor fi și oameni celebri de la care vei avea multe povești de ascultat și lucruri esențiale de învățat.

Programul-demo durează 3 ore. Și e menit să te convingă prin fapte (nu vorbe!) că meriți să devii mai bun, experimentând. Este ca o doză-șoc de accelerator! Te scoatem din zona de confort astfel încât să vezi câte poți descoperi despre tine în situații diverse de viață. Intri în dialog cu un absolvent LEADERS Experience ca să poți afla, din experiența altuia, cum te pot schimba 6 luni de zile. Îți deschidem apetitul cu proiecte minunate care s-au născut în timpul programului și acum sunt parte din realitatea ta. Și îți mai arătăm ceva: cum e să primești zilnic pe telefon o provocare care te pune la încercare. O să-ți placă!

Hai să ne cunoști și să te convingi la eveniment! Înscrierea este gratuită, în limita a 80 participanți.

Prinde trenul gratuit și înscrie-te aici: http://bit.ly/Demo-Experience

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?