Curs de calificare EDUCATOR SPECIALIZAT - Online

Imagini

Informații

Data: 28 Ianuarie 2023, 10:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0742483333
Evenimentele trecute
  • 30 Aprilie 2022, 16:00 Sâmbătă

Descriere

Curs de calificare EDUCATOR SPECIALIZAT - Online

Curs de calificare EDUCATOR SPECIALIZAT Ianuarie 2023
Pe data de 28 Ianuarie 2023 vom începe cursul pentru o nouă grupă de Calificare în profesia Educator Specializat.
Cursul are un program complet autorizat la ANC pentru o perioadă de 1080 de ore. Acest curs este de Calificare și se adresează celor care doresc să dobândească experiența în lucrul cu copiii și care doresc să certifice și să dezvolte anumite competențe specifice legate de activitățile regăsite în sectorul serviciilor de educație şi de protecție a copilului. Educatorul specializat își desfășoară activitatea în centrele de zi pentru copii, centrele de recuperare/reabilitare de copii, furnizori de servicii școlare private tip after-school sau grădinițe/creșe (de stat sau particulare), în scoli, în organizații și/sau instituții specializate pentru educația copiilor. Pricipalul obiectiv al acestui curs este de a consolida etapele de lucru cu copilul atipic, sau aflat în situații atipice și de a stabili principiile unui plan de intervenție centrat pe nevoile, vulnerabilitățile și personalitatea copilului. Dintre activitățile pe care le desfășoară educatorul specializat enumerăm susținerea dezvoltării limbajului copilului, crearea contextului cotidian de stabilitate emoțională a copilului; acordarea îngrijirilor necesare copilului, realizarea educației specializate a copilului, susținerea integrării copilului în viața socială; asigurarea menținerii relațiilor cu familia copilului; menținerea integrității și siguranței beneficiarilor, planificarea activității.
Cele 1080 ore de curs vor fi împărțite astfel: 1/3 sunt repartizate pentru partea teoretică și 2/3 de ore sunt alocate activităților practice. Seminariile teoretice se vor desfășura online și sunt eșalonate în zilele de weekend, sau seara, după ora 18.00, pe întreaga perioada a cursului și partea practică va consta în diverse proiecte educaționale și teme de studiu care vor fi elaborate în funcție de disponibilitatea cursanților, pe parcursul programului. Participanții care desfășoară activități de lucru direct cu copii vor putea aduce o adeverință în acest sens, care va dovedi că desfășoară practica la locul lor curent de muncă. Cei care nu activează în domeniu vor putea efectua partea practică la partenerul nostru, în cadrul unui Centru pentru Copii situat în cartierul Berceni din București, la cca 5 minute distanță de stația de metrou Dimitrie Leonida. La finalul cursului vom organiza un examen care consta în două probe: cea teoretică (un test grila cu 10 întrebări, o singură variantă de răspuns) și o probă practică – un plan de intervenție destinat atingerii obiectivelor educaționale în cazul unui copil atipic. Vă rugăm să luați în considerare faptul că examenul se va desfășura în București, într-o zi de weekend, la o ora convenabilă pentru toți cursanții. Nu durează mai mult de o oră, dar prezența în sală, în fața comisiei este obligatorie, conform legii. Costul cursului este de 1500 lei. Plata se va efectua în rate, una la început de curs și restul pe parcurs, până la examen.
Partea de teorie se va face online pe ZOOM, partea practică se va face în orașul în care locuiți!
Educatorul specializat desfășoară în principal următoarele activități:
* Susținerea dezvoltării limbajului copilului
* Crearea contextului cotidian de stabilitate emoțională a copilului
* Acordarea îngrijirilor necesare copilului
* Realizarea educației specializate a copilului
* Susținerea integrării copilului în viața socială
* Asigurarea menținerii relațiilor cu familia copilului
* Menținerea integrității și siguranței beneficiarilor
* Planificarea activităților de îngrijire și educație.
Educatorul specializat își desășoară activitatea în centrele de zi pentru copii, centrele de recuperare/reabilitare de copii, furnizori de servicii școlare private tip after-school sau grădinițe/creșe (de stat sau particulare), în școli, în organizații și/sau instituții specializate pentru educația copiilor.
Pentru înscriere avem nevoie de copii ale următoarelor documente:
• Carte de identitate;
• Certificat de naștere;
• Certificat de căsătorie (dacă e cazul);
• Diploma de studii medii și orice dovadă că ați lucrat în proiecte educaționale, certificate cursuri educația copiilor, adeverințe că ați desfășurat activități cu copiii, diploma modul psihopedagogic, adeverințe de voluntariat în centre medicale, sau pentru copii, copii contracte de munca pentru cei care au activat în domeniul educației etc. După ce trimiteți actele, vă vom trimite informații suplimentare și link-ul de Zoom pe care vom lucra. Veți primi de asemenea si contract de formare și formular GDPR, pe care le veți completa, semna, scana (fotografia) și trimite pe această adresă de mail.
Recomandare: Vă rugam să salvați pe computer/tableta/telefon aplicația ZOOM, varianta GRATUITA, pentru a putea intra mai ușor la curs.
Puteți trimite aceste acte după realizarea înscrierii în pagină. Detalii suplimentare la 0742483333 sau pe office@alexaevent.ro

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?