Cum să treci prin perioade grele aplicând metode de mindfulness

Imagini

Informații

Data: 6 Mai 2020, 10:30 Miercuri
Telefon Informații: 0729 832 767

Descriere

Traversăm cu toții o perioadă marcată de incertitudini și dificultăți care ne pot afecta emoțional în mod profund. Poate fi vorba despre greutăți de natură financiară, teama de îmbolnăvire sau chiar de moarte, sentimentul de îngrijorare pentru cei apropiați, de provocările izolării sau ale relaționării în izolare, de accentuarea stărilor de anxietate sau pur și simplu de dor (de oameni, de a ieși din casă fără frică, de îmbrățișări, de prieteni, de excursii etc). Este o situație nouă și stresantă pentru mulți dintre noi, cu care nu ne-am mai confruntat până acum și căreia încă învățăm să-i facem față.

Vestea bună este că există soluții și că folosind tehnologia putem să rămânem aproape într-o anumită măsură și să le descoperim împreună.

Una dintre aceste soluții este Programul DE REDUCERE A STRESULUI PRIN MINDFULNESS (MBSR®), despre care vom vorbi în cadrul evenimentului nostru online ce va avea loc prin platforma ZOOM, în data de 6 mai, de la ora 10.30 la 12.00.

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere prin completarea formularului online https://forms.gle/9Axzaoshtwkzwni8A și o donație în contul Fundației HERA. Fondurile adunate vor fi destinate proiectului pe care îl avem în vedere privind incluziunea socială a vârstnicilor.

În urma înscrierii vă vom trimite informații despre cum să instalați și să vă logați pe platforma online Zoom.

Programul de reducere a stresului prin Mindfulness (MBSR®) a fost conceput şi dezvoltat în cadrul Facultății de Medicină din Universitatea Massachusetts (Umass) din Statele Unite. Din 1979 şi până astăzi, mai mult de 30.000 pacienți au trecut prin protocolul MBSR® în cadrul Center for Mindfulness înființat la UMass, asigurând astfel un larg eşantion reprezentativ de testare şi validare al Programului MBSR® cu rigurozitate ştiințifică.
În zilele noastre, Mindfulness a ieşit din domeniul pur clinic, aceste metode găsindu-şi aplicabilitate, cu un remarcabil succes, în numeroase domenii dintre care şi Business. Ele sunt folosite în mod curent în companii de top precum Google (programul Search Inside Yourself), Apple, Intell, AOL sau în instituții precum Armata Statelor Unite, Comisia Europeană, Parlamentul britanic. Preocuparea pentru instrumentele oferite de acest program crește odata cu intensificarea conștientizării impactului negativ al stresului.

Prezentarea interactivă a programului #MBSR® cuprinde:
*** ce este și ce nu este Mindfulness
*** ce este Mindfulness științific și laic, de tip MBSR®
*** care sunt beneficiile practicii Mindfulness, inclusiv în periodele dificile - cum ne poate impacta Mindfulness creierul, comportamentul și interacțiunile cu cei din jur
*** exemple de exerciții practice: "Mindfulness toolbox”
*** Q&A

Vă așteptăm!
Echipa HERA
Cu oameni, pentru oameni!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?