Cum să-ți îmbunătățești stima de sine? - Online

Imagini

Informații

Data: 22 Iunie 2021, 19:00 Marți

Descriere

Începând cu data de 22 iunie, Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la atelierul online „Cum să-ți îmbunătățești stima de sine?”.

Detalii complete despre atelier: AICI

De obicei confundată cu încrederea în sine, stima de sine este de fapt o componentă a personalităţii mult mai profundă decât ne imaginăm şi decât se vorbeşte.

Stima de sine se construieşte încă din primii ani de viaţă, iar în funcţie de context, experienţe, relaţia cu părinţii şi cu mediul de învăţare, stima de sine poate să fie mai mult sau mai puţin înaltă, dar şi stabilă sau instabilă.

Vestea bună este că „Nimic nu este definitiv”, aşa că stima de sine poate fi îmbunătăţită, crescută şi/sau stabilizată, indiferent de momentul în care te afli.

La atelier vom clarifica care sunt componentele stimei de sine şi ce ai de făcut pentru a le îmbunătăţi. Vei avea ocazia să lucrezi practic pentru fiecare sector relevant al vieţii tale.

Atelierul se va desfăşura pe parcursul a trei şedinţe, cu o durată de două ore fiecare. Fiecare întâlnire are 30% elemente teoretice şi 70% elemente practice.

ONLINE
Marți - 22.06:19:00

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?