Cum să începi o afacere creativă? - Online

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Aprilie 2021, 19:00 Joi

Descriere

Începând cu data de 15 aprilie, Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la atelierul online „Cum să începi o afacere creativă?”.

Acesta este un atelier practic de business şi marketing care îţi va oferi toate instrumentele necesare pentru a face primul pas în afacerea ta. Atelierul se adresează celor care au o idee de afacere şi vor să înveţe cum să folosească instrumentele online pentru a o transforma în realitate.

La fiecare întâlnire, vom răspunde întrebărilor de mai jos şi vom face exercitii practice, în aşa fel încât la finalul cursului vei avea o înţelegere de ansamblu şi vei putea urma nişte paşi clari pentru a începe cu dreptul aventura de a fi antreprenor.

Înveţi să-ţi defineşti publicul ţintă, îţi construieşti un mesaj potrivit şi o identitate vizuală. Afli cum să găseşti şi să menţii legătura cu furnizorii necesari produsului pe care vrei să-l vinzi şi cum să-ţi construieşti o reţea de distribuţie.

Următorul pas este să-ţi faci propriul magazin online. Aici vei afla care sunt metodele de plată online pe care le poţi folosi şi cum să le accesezi. Mai departe, Andreea Mironiuc, ilustrator şi lector, îţi dezvăluie cum te poţi promova eficient prin social media, newslettere şi alte instrumente de comunicare.

 

Online
Astăzi - 15.04:19:00

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?