Cum dezvoltăm rezistenta psihica a copiilor?

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Martie 2020, 18:00 Marți
Locul:Braşov, Hotel Ambient

Descriere

O temă de maxim interes și actualitate -"CUM DEZVOLTĂM REZISTENȚA PSIHICĂ A COPIILOR?- 10 STRATEGII DE A ÎNVĂȚA COPILUL SĂ FACĂ FAȚĂ SITUAȚIILOR NEFAVORABILE, STRESANTE, TRAUMATICE”- va fi abordată în noua conferință de informare și instruire atât a profesioniștilor în domeniu, cât și a părinților, organizată prin Proiectul național Un parinte mai bun. Conferința va fi susținută de psihologul, psihoterapeutul, dr.în științele educației Irina Petrea, la Brașov în luna martie.

 Ca părinți, putem învăța cum să creștem copii rezistenți din punct de vedere psihic, nu numai fizic, capabili să facă față momentelor celor mai dificile din viața lor cu demnitate și curaj, să își revină de fiecare dată când viața îi trimite la podea cu forță și cu încă și mai multă hotărâre. Ce te poate face să perseverezi în realizarea obiectivelor tale și să îți depășești propriile limite pentru a le atinge? Ce te poate transforma în viață într-un adevărat Rocky, celebrul personaj de film care, după ce o încasează rău de tot și este la podea în ring și învață, să o ia de la capăt și, mai mult decât atât, să redevină campion? Ce te poate face să transformi înfrângerea în experiență și chiar în victorie? Ce te poate face să transformi pierderea într-un nou început?

 Răspunsul este rezistența psihică sau reziliența – această adevărată plasticitate a sistemului psihic, această capacitate de revenire, de reintrare în formă după adversități, pierderi, boală, trauma, după suferință și eșec.

Despre cum este posibil să facem aceste lucruri să se întâmple vom discuta în cadrul conferinței noastre, ce va avea loc în  17 martie 2020, începând cu ora 18:00 la BRAȘOV (Hotel Ambient).

Participând la acesta conferinta, părinții și cadrele didactice vor avea posibilitatea de a primi informații valoroase, aplicate și verificate în relația cu copiii, de la un specialist în domeniul parenting-ului. În plus, vor putea adresa întrebări, în cadrul sesiunii Q&A, oferindu-li-se lămuririle necesare în problemele ridicate.

Informaţii complete referitoare la eveniment și bilete online sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.unparintemaibun.ro

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?