CUM DEVII O MAMĂ BUNĂ - Online

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie 2021, 19:30 Joi

Descriere

EVENIMENT CARITABIL ALEXAEVENT și CRISTELA GEORGESCU
Invitat Luana Mimi Walter
prezinta
CUM DEVII O MAMĂ BUNĂ - Online

Când devenim mame, devenim brusc conștiente de toate imperfecțiunile, neputințele, necunoașterile și mai ales de multele noastre spaime. Vrem să fim mai capabile, de fapt perfecte, să fim premiante la parenting și comunicare non-violentă, sigure că nu greșim atunci când ne naștem pruncii, când îi hrănim, când îi educăm, când îi tratăm etc… Și vrem să fim numite bune și să dovedim celor din jur că suntem bune. Mame bune.

Suntem permanent puse în situația de a alege: rămân o mamă îndrăzneață, curajoasă, relaxată, intuitivă și îmi înaripez copilul cu fiecare acțiune sau devin o mamă înspăimântată, victima fricii cu care am fost contaminată sau pe care mi-am creat-o cu propria minte și îl încătușez definitiv pe copil într-o ”colivie”?

Ce înseamnă “mamă bună”? Este posibil să devii o mamă bună?

Un eveniment în care vom răspunde – inclusiv cu experiența noastră de mame, de soții și de terapeuți – la aceste teme majore și la întrebările voastre legate de spaime, amăgiri și dezamăgiri, provocări, așteptări și pretenții de la mame.

Fiind un eveniment caritabil, ne bucurăm pentru donațiile voastre și dedicăm toate eforturile și contribuțiile pentru a sprijini finalizarea Centrului de Medicină Preventivă fondat de Dr. Doru Laza , ”Back to Eden”, de la Șuncuiuș.

Despre Centru de Medicină Preventivă ”Back to Eden”

Acest proiect reflectă atât dorința Dr. Laza, cât și nevoia pacienților împovărați de boli, de a fonda un așezământ medical în care să se valorifice bogatul patrimoniu al medicinii naturiste.

În această clinică la care construiește de 8 ani cu propriile palme și cu sprijin material exclusiv din partea pacienților, Dr. Doru Laza va continua lucrarea pe care a făcut-o cu succes cu mii de pacienți la clinica ”Eden” din Breaza. Cu alte cuvinte va continua să promoveze o medicină naturistă și a stilului de viață în beneficiul pacienților. O astfel de medicină valorifică principiile cristice de viață: familia – un monolit moral, dieta vegetariană (cereale, fructe, zarzavaturi și nuci sau semințe oleaginoase), bioritmul natural, viață dinamică, strâns legată de natură, implementarea în profilaxie și terapie a remediilor naturale, relaționarea pe verticală – comuniunea cu Dumnezeu și relaționarea pe orizontală – comuniunea cu semenii, practicând neîncetat altruismul.

Doctorul Laza afirmă: ”Eu am plecat din Eden, dar Edenul nu a plecat din mine. Cei 11 ani, pe care i-am trăit, împreună cu familia, în compania celor năpăstuiţi de boală, mi-au amprentat profund şi pozitiv viaţa, ajutându-mă să înţeleg, pe deplin, un adevăr sublim. Şi anume, că viaţa aceasta are valoare, doar în măsura în care eşti dispus şi hotărât să-ţi arunci propria viaţă în brazda nevoilor oamenilor. Nu există obiectiv mai nobil şi mai măreţ decât acela de a-ţi jertfi viaţa pentru salvarea celor din jurul tău, care pier datorită neştiinţei, ignoranţei sau neputinţei.”

Despre trainerii acestui eveniment:

Despre Cristela GEORGESCU: este educator, practician și autor. O puteți urmări pe blog AICI, pe YouTube AICI la Atelierele de Împuternicire AICI . Dacă dorești să cunoști povestea ei, intră aici
Despre Luana Mimi Walter: este consultant de vindecare pentru o sănătate holistică, cu accentul pe salutogeneză și alimentația naturală. Pentru mai multe informatii despre Mimi intră aici.

Donația minimă este 90 lei . Toate donațiile merg direct în contul asociatiei, pentru finalizarea clinicii. Detalii despre asociație și clinică aici: https://dorulaza.ro/clinica/. Dacă considerați că sunteți într-o situație excepțională, adică doriți să participați, dar nu aveți posibilitatea de a vă înscrie, scrieți-ne pe office@alexaevent.ro.

Pentru a obține contul de donație, te rugăm să achiziționezi participarea la eveniment prin apăsarea butonului ”Achiziționez participarea” .Atenție! Donațiile se fac strict în contul ce îl primiți pe mail în urma plasării comenzii de participare!

 

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?