Creație Conștientă - Grup de terapie și practică energetică

Imagini

Informații

Data: 29 Noiembrie 2021, 17:00 Luni
Telefon Informații: 0729 357 133
Locul: Reveal Center, Strada Gheorghe Șincai, 4, Brasov, Romania

Descriere

Creație Conștientă - Grup de terapie și practică energetică
Terapia traumei

Una dintre cele mai dese întrebări pe care le primesc de la cursanți, clienți și apropiați este cum se poate vindeca o traumă eficient.

Cei care au pornit pe un drum de creștere personală se lovesc des de conceptul straturilor multiple ale unei probleme, lucru care îi face să se simta neputincioși uneori în fața multitudinii de provocări. Schimbarea tiparelor comportamentale, vindecarea rănilor, dizolvarea blocajelor este eficientă atunci când "tratamentul" este unul holistic, tratând cauza, și nu efectul.

In această întâlnire vom aborda acei pași necesari în tratarea eficientă a traumei, indiferent de nivelul acesteia, și vom exersa tehnici care să susțină o transformare corectă și adaptată specific pe nevoile fiecăruia.

Scopul acestui atelier este de a ne regăsi într-un cadru intim în care putem pune în practică cunoștințele acumulate în zona dezvoltării spirituale, și a ne adresa acelor subiecte de interes individual.
Fiecare participant va avea ocazia să aducă în atenția grupului o problemă personală, și, cu acordul celorlați va primi energia susținătoare a întregului grup.

Grupul, în acest caz, va fi un amplificator de energie, fiecare în parte învățând cum să gestioneze din punct de vedere energetic o anumită situatie.

Personal cred în puterea sistemului, și mai cred, cu tărie, că împreună putem construi un mod de viață mai bun pentru noi și pentru ceilalți.

?Participarea va fi pe bază de înscriere, numărul locurilor disponibile fiind limitat.

?Plata este pe bază de donație, asigurând un flux benefic și pozitiv al schimbului de energie.

Înscrieri și Whatsapp :0729 357 133

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?