Creație Conștientă

Imagini

Informații

Data: 8 Noiembrie 2021, 17:00 Luni
Telefon Informații: 0729 357 133
Locul: Reveal Center, Strada Gheorghe Șincai 4, 500101 Brasov, Romania

Descriere

Creație Conștientă - Grup de terapie și practică energetică
Citirea energiei- unelte de măsurare și interpretare: ansa, pendul, cristale, rune, carduri

Foarte mult în terapia energetică folosim pe lângă intuiție unelte terapeutice de măsurare și evaluare a parametrilor energetici. Este adevărat că pentru o interpretare corectă este nevoie de foarte multă practică.
Însă, pentru a te putea ghida în practica ta spirituală consider că este important ca fiecare să poată folosi aceste instrumente corect, atât cât are nevoie.

În această întâlnire vom învăța care sunt parametrii esențiali personali și cum îi putem măsura corect. Vei învăța cum să-ți verifici starea de sănătate și cum să obții indicații clare atunci când ai de făcut o alegere, sau pur și simplu ai nevoie de susținere și îndrumare din partea propriei tale energii.

Scopul acestui atelier este de a ne regăsi într-un cadru intim în care putem pune în practică cunoștințele acumulate în zona dezvoltării spirituale, și a ne adresa acelor subiecte de interes individual.
Fiecare participant va avea ocazia să aducă în atenția grupului o problemă personală, și, cu acordul celorlați va primi energia susținătoare a întregului grup.

Grupul, în acest caz, va fi un amplificator de energie, fiecare în parte învățând cum să gestioneze din punct de vedere energetic o anumită situatie.

Personal cred în puterea sistemului, și mai cred, cu tărie, că împreună putem construi un mod de viață mai bun pentru noi și pentru ceilalți.

?Participarea va fi pe bază de înscriere, numărul locurilor disponibile fiind limitat.

?Plata este pe bază de donație, asigurând un flux benefic și pozitiv al schimbului de energie.

Înscrieri și Whatsapp :0729 357 133

Detalii

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?