Congresul Național AMiCUS 2020

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 30 Aprilie - 3 Mai 2020

Descriere

Un fruct, poate un măr.
Ispita de a mânca fructul din pomul interzis ne-a ÎNDEPĂRTAT de Dumnezeu.
Timpul a trecut, iar ani mai târziu, Dumnezeu a ales să-Și trimită unicul Fiu ca jertfă pentru păcatele noastre și să ne APROPIE de El în acest mod.
Cam 1610 ani mai târziu, în iarna anului 1643, se naște cel care, tot prin intermediul unui măr, descoperă forța gravitațională - Isaac Newton.

În mintea lui Newton s-a născut la scurt timp o idee: “Dar dacă aceeași forță care atrage mărul spre Pământ influențează și lucruri mult mai îndepărtate de suprafața Pământului? De exemplu … Luna”? Dar … e un pic ciudat … pentru că Luna orbitează în jurul Pământului, nu se izbește de Pământ ca un măr care cade din copac.

Nu a durat mult și Newton a elucidat misterul forței gravitaționale și a descoperit formula acesteia. A descoperit că, pe lângă masele celor 2 corpuri, gravitația este influențată și de distanța dintre ele.

Cum așa?
Forța de atracție dintre cele 2 obiecte devine tot mai mare pe măsură ce acestea se apropie unul de celălalt.
Vrei să ai o legătură mai strânsă cu Dumnezeu? Vrei să lași ca El să fie Centrul tuturor gândurilor și activităților tale? Vrei să ai un scop în acest Univers?
APROPIE-te mai mult de El, încearcă să-L cunoști mai bine, lasă-L să lucreze în viața ta!

Congresul Național AMiCUS de anul acesta se va numi GRAVITAȚIE și ne propunem ca în cadrul lui să învățăm cum ne putem apropia mai mult de Dumnezeu astfel încât să fim și mai mult atrași de Puterea Sa și, totodată, să analizăm consecințele îndepărtării noastre de Centrul Gravitațional al Universului.

Unde ne vedem? La Centrul Educațional Adventist Stupini
Te așteptăm să experimentăm împreună momente deosebite!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?