Conferință. Jocurile în care se joacă EU cu Anatol Basarab și Adriana Nicolae - Online

Imagini

Informații

Data: 30 Septembrie 2022, 18:00 Vineri

Descriere

Conferință. Jocurile în care se joacă EU cu Anatol Basarab și Adriana Nicolae - Online

Conferință. Jocurile în care se joacă EU cu Anatol Basarab și Adriana Nicolae
Totul începe cu noi, de la realitatea noastră subiectivă, și, în același timp, nu ne putem cunoaște cu adevărat potențialul și reacțiile, modul de manifestare, decât prin relațiile cu ceilalți, cu exteriorul.
Ce fel de lume este aceasta unde sarcina principală și tendința de bază o reprezintă întâlnirea cu sine? Cum este construită și după ce legi și reguli trăiește această lume?
Câteva dintre temele propuse pentru această întâlnire:
Eu – concepția sau conceptul de sine: „Eu” ca proces; Eu ca Eu, Eu ca Altul, Eu ca Noi; Eu și „putințele” mele în relație cu mine însumi.
Lumea oglinzilor sparte: Cauza multor probleme ale oamenilor se reduce la imposibilitatea de a integra imaginea vie și completă a realității interioare.
Influențele exercitate asupra conștiinței: Tu muncești, dar în ce sens, pentru care scop și pentru cât timp, nu știi. Nu ai când să-ți pui astfel de întrebări.
Pseudospiritualitatea: Conflictul între ceea ce numim viață obișnuită și ceea ce numim viață spirituală nu există, ci este născocit.
Nașterile omului: Iisus spunea că cel care va ține la viața lui, o va pierde, iar cel care își va da viața Lui, o va câștiga… Oare la ce se referea?
Căile spirituale: Căile puterii; Căile meditative; Căile situaționale; Căile transformării.
 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?