Codurile Vindecarii

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 - 21 Noiembrie 2019

Descriere

Trei este prima forma de stabilitate in numerologie. Trinitatea este definitorie pentru trairea in aceasta lume. Omul este trinitar si se comporta in trinitate. Orice lucru sau situatie se stabilizeaza cand Trei (3) isi face aparitia.

Oare exista un cod sau mai multe in numerologie ce pot influenta stabilitatea si armonia vietii noastre? Oare numerologia care este Matematica Universului, poate raspunde la intrebari ce privesc bunastarea, placerea, confortul, relatiile, creativitatea, importanta, apartenenta, reconstructia sau renasterea noastraOare exista in fiecare dintre noi o Pasare Phoenix care se activeaza folosind un anume cod?

Stim ca realizarea noastra din toate punctele de vedere depinde de armonizarea celor trei (3) structuri ale noastre; instinct, emotie si minte. Vocatia se releva in arnonizare, liniste, vindecare de trauma, convingeri si limitari.

Sunt oameni care au folosit tot felul de tehnici mentale, bine structurate pe ore, zile, in functie de miscarea lunii sau in functie de anotimpuri, ani astrali, varsta; si…au reusit sa se vindece de diferite convingeri, limitari, suferinte.

Poti si TU! Invata cum? Vino la curs!

In acest curs vom invata diferite tehinici ce ne pot ajuta sa trecem peste limitarile si convingerile noastre negative.

Vom invata cum starile emotioanale si stima de sine pot fi folosite in avantajul nostru pentru o viata linistita, prospera plina de bunastare.

In functie de data de nastere, vortexurile energetice (chakre), varsta, ciclurile evolutive de 7 si 9 ani, vom deslusi un cod ce poate functiona in armonizarea vietii noastre.

Vom invata cateva tehnici meditative care sa ne aduca in starea de a ne constientiza pe noi insine si prin acestea sa ajungem sa readucem echilibrul si armonia in viata noastra.

Fiecare participant va primi la sfarsitul cursului un cod personal ce il poate ajuta sa vibreze cu propria-I identitate cosmica, sa se alinieze cu valorile universale proprii.

Aceste lucruri si multe altele le vom invata la curs.

Cand?

Brasov: 19, 20, 21 noiembrie 2019 intre orele 18:00 – 21:30

Investitie: 750 lei / persoana / curs.

Reduceri:  480 lei / persoana / curs, pentru participantii si absolventii Scolii de Numerologie Romeo Popescu.

Locatia va fi transmisa persoanelor inscriese.

Detalii si inscrieri: almabrasov@gmail.com

Cursurile sunt organizate de TREI SUCCES TRAINING, CUI: 34052063,

Cont: RO14 BTRL RON CRT 0285 787 401, Banca Transilvania.

Inscrierea se valideaza numai dupa plata in cont a unui avans de participare ( 300 lei ), cu specificatia ,,CVBV”

Trainer, numerolog:

Romeo Popescu

Fondator al proiectului media ,, CAPITOLUL 79 – intelepciune, transformare”    https://www.youtube.com/results?search_query=capitolul+79

Fondator al  SCOLII DE NUMEROLOGIE  (unica in Romania) reprezentata in sase orase ale tarii: Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Iasi, Oradea, Targu Mures.    https://www.facebook.com/scoaladenumerologie/

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?