Cerc pentru femei

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2020, 18:30 Joi
Telefon Informații: 0726 199 391

Descriere

Te-ai saturat sa încapi in cutiuțele celorlalți? Poate ai facut eforturi sa iei formele perfecte pentru ei, te-ai ajustat, ai" tăiat" părți din tine, ai adăugat altele, ai închis altele, in nevoia de a te simti iubita, văzută, acceptata.Dar cu ce cost?Ai ajuns sa iti trăiești viata in cutiuțe, ai ajuns sa crezi ca acolo e "casa" ta,chiar daca poate acum ușile sunt larg deschise pentru ca tu sa poti umbla oriunde in lume.Insa, teama (inconstienta) de a te simti respinsă,de a nu te simti iubita, acceptata, se reactivează la tot pasul, asa ca revii înapoi la ceea ce cunoști, la aceleași cai bătătorite de sute si mii de ori, chiar daca sufletul tau are nevoie de altceva.Si astfel apare conflictul interior: frica te tine in cutie, dar sufletul te îndeamnă sa ieși.
Atunci cand vorbim despre copilul interior, ne referim la toate aspectele copilului care eram cândva, in întregimea sa, cu toate aspectele sale “ pozitive “ si “negative”.
Nevoile, emoțiile reprimate ,ale fetiței interioare, ca si inocenta, creativitatea, entuziastmul, sunt toate acolo, inauntrul tau si te așteaptă sa le recunoști si sa le eliberezi, simțindu-te întreaga.Adânc inauntrul nostru se afla memoria tuturor experiențelor pe care le-am trăit ca si copii.Aceste amintiri, continua sa trăiască in noi, interferand cu prezentul.
Fetița interioară este sursa vitalității si a creativității noastre si vindecând relația cu ea,ne vindecam problemele emoționale care rezulta din faptul ca nu ne-am onorat aceste părți din noi,in viata noastra ca si adulti.
Joi,18.12.2020, de la 18:30, in spațiul de la Sâmbure, ne vom reîntâlni in Cercul susținător de femei, si ne vom conecta cu fetița interioară, cu spații din copilărie, vom învața cum sa ne îngrijim si sa ne vindecam fetita interioară, astfel încât resursele noastre blocate pana acum sa fie eliberate si accesate, putand sa ne trăim viata intr-un mod cât mai autentic.
Numarul maxim al participantelor este 8.
Contributie: 50-70 lei

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?