Business MoM Club

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Mai 2019, 18:00 Luni
Locul:Braşov, Ora0

Descriere

Doamne și domnișoare minunate, cu drag de antreprenoriat, revenim cu întâlnirea Business MoM Club din această lună, alături de o doamnă foarte dragă familiei Happy Moms.
Poți să fii mămică, sau nu, poți să fii antreprenor, sau nu, dacă ești interesată de acest domeniu, de a învăța lucruri noi și de a cunoaște alte femei cu aceleași interese, aici e locul perfect pentru tine!
Iar noi iubim copiii, însă credem cu tărie că aceste ore merită petrecute doar împreună cu alte mămici, așa că pentru buna organizare vă rugăm să lăsați copilașii în grija tăticilor sau bunicilor.
Pe parcursul acestei întâlniri, fiecare participantă are ocazia de a-și prezenta visul de a avea o afacere, în curs de îndeplinire sau deja îndeplinit și în plus, să se lase inspirată de invitații noștri, într-un cadru ideal pentru socializare și învățare.
Dana Anghelescu este director editorial al Libris și este omul care stă în spatele editării a mii de cărți.
Despre cărți vom vorbi și la întâlnire iar Dana ne va inspira așa cum o face de fiecare dată prin prezența ei și prin recomandările de cărți pe care ni le va face.
Contribuția pentru participare este de 50 de lei.
Plata se poate efectua prin PayPal sau transfer bancar, folosind butonul Donate: http://happymoms.ro/donate/
Confirmarea participării se face DOAR pe e-mail: brasov@happymoms.ro până la data de 26 mai, finalul zilei. Locurile sunt limitate.
Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?