Business Brains

Imagini

Informații

Data: 3 Noiembrie 2022 Joi
Locul: Ana Hotels, Valea Draga, Brașov

Descriere

300 antreprenori din România, Franța și Republica Moldova se întrunesc în cadrul unei conferințe de business organizată la Brașov.
Clubul Oamenilor de Afaceri Basarabia vor desfășura pe 3 noiembrie 2022, conferința Business Brains, la care vor participa peste 300 de antreprenori din România, Franța și Republica Moldova. Evenimentul va avea loc la Ana Hotels (Poiana Brașov).

Conferința Business Brains este o ocazie unică pentru liderii de afaceri din întreaga țară de a se reuni pentru a face schimb de experiență în ceea ce privește ajustarea la schimbările din mediul de afaceri, provocările antreprenoriale actuale și tendințele viitoare în business.

Conferința din acest an va fi una foarte interesantă, cu prezentări și discuții susținute de speakeri distinși, care se vor expune despre cele mai recente schimbări din lumea afacerilor, precum și sfaturi practice despre cum să le facem față.

Agenda ediției din acest an include workshop-uri, paneluri de discuții și prezentări ale unor experți de top din industriile lor, directori executivi și investitori cu afaceri de succes pe piețele din România, Republica Moldova și alte țări.

Accesul la conferința se va face în limita locurilor disponibile, pe baza de bilet, disponibile pe iabilet.ro

 

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?