Atelier de Leadership - Online

Imagini

Informații

Data: 3 Martie 2022, 19:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 13 - 14 Iulie 2021

Descriere

Atelier de Leadership - Online

Liderul are o condiţie fără de care nu-şi poate exercita rolul. Această condiţie poartă numele de expunere. Un lider va alege întotdeauna, fără ezitare, să fie cel care (se) va da exemplu, prin propriul exerciţiu. De aceea, se poate spune despre leadership că este în fond o stare de spirit.

Participanţii la curs vor înţelege că activitatea de leadership poate fi întreprinsă la orice nivel şi că decizia de a fi lider se ia la nivel personal. Nu contează unde te afli din punct de vedere ierarhic. Adevărul este că poţi influenţa lucrurile din orice poziţie, atâta vreme cât înţelegi noţiunile de charismă şi inteligenţă emoţională în leadership.

Acest curs se adresează tuturor celor care îşi doresc să afle cum pot coordona persoane, echipe sau proiecte, dar mai ales cum pot face leadership cu propria persoană.

Discutăm despre mituri şi legende despre leadership, charismă şi leader charismatic, metode de influenţare şi motivare, Leadership versus Management, inteligenţă emoţională în leadership, total leadership.

În urma participării la cursul de leadership, participanţii vor aprofunda următoarele subiecte:

Principalele comportamente ale unui leader charismatic
Cum poate fi amplificat efectul charismatic în relaţiile interumane
Influenţa inteligenţei emoţionale în leadership
Ce învăţăm la curs:

felul în care funcţionează principiile de influenţare
felul în care se face leadership la nivelul propriei persoane
ce înseamnă charisma şi inteligenţa emoţională în leadership
noţiuni despre niveluri de leadership, de la leader poziţional la leader transcendental
Avem ocazia să ne exersăm:

abilităţile de influenţare şi de conducere prin leadership
abilităţile de relaţionare eficientă
Cursul are loc online, live, pe zoom.us. Vă rugăm să ţineţi cont de data şi ora la care au loc întâlnirile, cursurile nu se înregistrează. Cu o zi înainte de data începerii, veţi primi un link cu ajutorul căruia veţi accesa cursul pe Zoom.us.

Acest atelier de leadership este susţinut de Alin Comşa, trainer cu experienţă de peste 13 ani, implicat în proiecte ce ţin de dezvoltare personală, relaţionare eficientă şi managementul echipelor. Alin este Manager Dezvoltare Vânzări al uneia dintre primele trei bănci din România.

Are o experienţă vastă în domeniul financiar bancar, unde a avut rezultate impresionante în domeniul vânzărilor, într-o serie de instituţii financiare şi bănci. În prezent coordonează peste 60 de echipe de vânzări directe, cca. 500 de persoane, pe tot teritoriul ţării.

Detalii

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?