"Vino iar în Vis"- Lansare Album de autor-Adrian Sărmășan

Imagini

Informații

Data: 8 Martie 2024, 18:00 Vineri
Preț: Intrare liberă
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:"Vino iar în Vis"- Lansare Album de autor-Adrian Sărmășan
Începutul evenimentului:8 Martie 2024, 18:00

Descriere

Dragi prieteni, în data de 8 martie vă invit la lansarea celui de-al optulea album de autor, intitulat ”Vino iar în Vis” lansare ce va avea loc de astă dată În Brașov, ca și premieră, spun asta deoarece mai toate albumele le-am lansat în București, de această dată am ales acest frumos oraș de la poalele Tâmpei! Așa că, vă aștept acolo pentru un spectacol incendiar unde, promit că nu o să vă plictisiți, poate chiar o să dansați de pe scaune, pentru că mai toate cântecele mele sunt pline de ritm, fantezie și de multă, multă iubire. Simplu, concret fără întortocheli versificate, cu vibrație, ritm și dăruire, acest album vine în fața dumneavoastră ca și o ”recompensă” a timpului în care ați fost lângă mine și m-ați prețuit!
Voi avea lângă mine o super voce, o adevărată Lady a muzicii românesti, Ileana Șipoteanu și pe prietenii mei Tituș Constantin, Gabriel Isac, Niky Puchianu, Marius Vasilică.
Prezentatorul acestei gale, nimeni alta decât Claudia Senescu, un talentat om de radio, o voce de marcă de la Radio Brasov, un radio de suflet pentru mine!
Așadar fix de ziua Femeii, pe 8 martie la Reduta în Brasov vino să fii alături de noi!

Intrarea este liberă!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?