URMA

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 19 Aprilie 2019, 21:00 Vineri

Descriere

Biletele sunt diponibile on-line, presale 40 lei

Pe 19 aprilie 2019, URMA revine în Brașov, pentru un concert aniversar !
Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.
Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

URMA, una dintre cele mai apreciate formații ale alternativului românesc va oferi un setlist ce reunește single-urile care i-au consacrat, alături de piese de pe urmtătorul material discografic, intitulat „inima!ism".
Fondată în primavara anului 2003 la Cluj, cu o evoluţie constantă, marcată de succes, URMA a îmbogăţit scena rock-ului alternativ românesc cu 4 albume de studio remarcabile:
„Nomad Rhymes” (2003)
„Anger is a Gift” (2005)
„Trend Off” (2007)
„Lost End Found” (2013)
şi cu apariţii #live memorabile în România, Ungaria, Franța, Germania, Elveția și Marea Britanie.

În 10 Mai 2013, la Cinema Patria Bucuresti, URMA a susținut un concert special, marca Mtv unplugged, alături de orchestra dirijată de Simona Strungaru.
Trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice și a diverselor elemente de percuție.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?