Thundermother

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 21 Octombrie 2021, 21:00 Joi
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Thundermother
Începutul evenimentului:21 Octombrie 2021, 21:00

Descriere

Thundermother este o trupă de Hard Rock n Roll din Suedia care a lansat în 2020 al 4-lea album, Heat Wave și pe care îl vor promova în toamna anului 2021 inclusiv printr-un concert în Brașov, la Rockstadt, în data de 21.10.2021.
Stilul abordat este o combinație mai complexă de AC/DC, Motorhead, rock modern și groove din anii 70.
„Heat Wave”, titlul celui de-al patrulea album Thundermother este expresia muzicală a stilului de viață al trupei. Succesul lor le dovedește acest lucru. Noul album (lansat pe 31 iulie 2020) a intrat în topurile oficiale din multe țări și a rămas acolo săptămâni întregi. Piesele „Driving In Style”, „Sleep” și „Dog From Hell” au încântat fanii din întreaga lume.
Abordarea muzicală de pe noul album este grozavă și prezintă 13 piese cu un ton absolut captivant. „Heat Wave” dezvăluie întregul potențial al celor patru muzicieni de excepție iar ingredientele acestui album îi va mulțumi atât pe fanii rock 'n' roll, blues și punk cât și heavy metal deopotrivă.
Pentru prima dată de la înființarea formației în 2010, toate cele patru fete contribuie acum la noile piese iar calitatea produsului final este asigurată de producătorul danez de hard rock Soren Andersen, un producător experimentat și chitarist înzestrat care a lucrat pentru Glenn Hughes, Mike Tramp, Dave Mustaine, Tommy Aldrige. În trei săptămâni, Thundermother a creat un album de top în studioul său de înregistrări din Copenhaga.
Thundermother don´t just play Rock'n'Roll. Thundermother are Rock'n'Roll!

Pret bilet: 30 lei
Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?