The Citybreakers & Musicardio live

Imagini

Informații

Data: 25 Septembrie 2022, 19:00 Duminică

Descriere

Galeria de Arta te invita la un nou event din seria noastra draga "Concert in galerie!"
In data de 25 septembrie 2022, incepand cu orele 19.00 va asteptam la o seara cu muzica live si atmosfera faina, in magica noastra locatie deja binecunoscuta, Ora0!
Duminica, in 25 septembrie vom avea parte de un super concert The City Breakers (Bv, Ro)- o trupa fresh cu un sound aparte!
Opening act: Musicardio (Bv, Ro).
Despre The Citybreakers
The Citybreakers este o trupa de rock/alternativ/indie din Brașov. Trupa a luat fiinta la început de an 2022 si este alcatuita din foști membrii ai proiectului muzical ThElephant. Toti membri trupei au mai activat si activeaza si in alte proiecte muzicale locale. Pana in acest moment trupa The Citybreakers a cantat live la InkFest Editia 1, la Atelier „Joa”, InkFest Editia 2, la “Charity Jam Session” organizata de Ugly Bikers Brașov, la Vernisaj LA FAIN IV, Lunca Bradului, Mures, la InkFest editia 4 si la festivalul Jazz and Blues Brasov.
Despre Musicardio
Musicardio este de asemenea o trupa proaspat infiintata, ai carei membrii au fost implicati de-a lungul timpului in diferite proiecte muzicale si care canta impreuna in aceasta formula pentru prima data. Piesele sunt originale si abordeaza diferite genuri muzicale. Au cantat pana acum la cele 4 editii InkFestival Brasov, la Galeria de Arta Ora0 Brasov si la festivalul Strada Dell Arte 2022.
Va invitam sa ii cunoasteti si sa va bucurati de muzica lor!

Support artisti: 25 lei
Start @ 19.00
!!! ATENTIE=> Locuri limitate!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?