Ştefan Hruşcă "Acasă de Crăciun"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Decembrie 2017 Duminică

Descriere

Vocea care întregeşte de un sfert de veac magia sărbătorilor de iarnă va bucura ascultătorii de pretutindeni cu acordurile mângâietoare ale colindelor tradiţionale româneşti. Ştefan Hruscă se întoarce „Acasă de Crăciun” pentru a susţine o serie de concerte dedicate tuturor românilor care respect datina şi tradiţia sărbătorii Naşterii Domnului.

Pe parcursul întregului turneu, Ştefan Hruşcă va fi acompaniat de Mario Florescu la instrumente de percuţie şi de Radu Rotaru, la clape. Playlist-ul concertelor va fi format din cele mai îndrăgite colinde româneşti, aduse în faţa publicului român de către cantautorul originar din inima Maramureşului.

Interpret de muzică folk, cunoscut publicului din România mai ales pentru colindele pe care le interpretează, Ştefan Hruşcă a debutat în 1981 cu Cenaclul Flacăra, iar până în 1984, a susţinut peste 1000 de spectacole în această formulă.

Cu toate că artistul s-a stabilit în Canada în 1991, Hruşcă revine în fiecare iarnă în România pentru a vesti sărbătorile de iarnă şi pentru a spune povestea Crăciunului. Cântăreţul are un repertoriu vast de colinde şi melodii folk. „Florile dalbe”, „Trei Păstori”, „Afară ninge liniştit”, „Linu-i Lin” şi „Sfântă-i Sara de Crăciun” se numără printre cele mai cunscute colinde tradiţionale româneşti interpretate de Ştefan Hruşcă.

Biletele pentru concertele din cadrul turneului Ştefan Hruşcă, din perioada 14 noiembrie – 18 decembrie 2017, pot fi achiziţionate online de pe www.bilete.ro sau de la casele de bilete ale sălilor de spectacole unde aceastea au loc.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?