Speak Floyd

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 25 Iunie 2021, 19:45 Vineri
Evenimentele trecute
  • 6 Aprilie 2019, 21:00 Sâmbătă

Descriere

peak Floyd vine la Rockstadt pe 25 iunie, cu show-ul "Outside the Wall"- o parafrază a clasicul album Pink Floyd. Membrii trupei au pregătit atât compoziții de pe albumul "The Wall", cât și piese fără vârstă, mereu actuale de pe cele mai cunoscute albume clasice ale legendarei trupe Pink Floyd.

Bilete concert Speak Floyd la Brașov
Acces General - 73,75 lei
Reguli de acces:
Accesul este permis numai persoanelor vaccinate pentru care au trecut 10 de zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare în baza adeverinței de vaccinare și a cărții de identitate.
Aceeași condiție se aplică și minorilor peste 16 ani, dar care trebuie să fie însoțiți de un părinte sau tutore legal. Pentru minorii sub vârsta de 16 ani accesul nu este permis.
Adeverința de vaccinare poate fi prezentată în original, copie sau format electronic.
Pentru un acces mai rapid la concert vă puteți înregistra în avans la club pe baza adeverinței de vaccinare, cărții de identitate și formularelor de înregistrare.
Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010 la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență și care, din pasiune pentru muzica formației Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apar pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucura cât mai mulți iubitori de muzică bună din România și de ce nu, și din alte țări.

Speak Floyd înseamnă Dudu Isabel (voce), Sandy Deac (clape, voce, chitară), Kovacs "Kovi" Laszlo (chitară), Răzvan Rotis (tobe), Tudor Pop (bass), Edi Raita (clape), Gențiana Ganea (voce).

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?