SOSIT-A ZIUA CEA SFÂNTĂ

Imagini

Informații

Data: 12 Decembrie 2021, 18:30 Duminică

Descriere

- Concert de colinde românești al Corului Operei Brașov-
Soliști: Adrian Sîrbu (invitat), Maria Catrina, Cristina Coatu, Cristian Dicu,
Emil Dumbravă, Bogdan Mirică, Mugurel Oancea
Cvartetul Kronstadt: Adrian Pipaș - vioară, Ana-Maria Pipaș - vioară, Előd Gábor - violă, Zsófia Bartha - violoncel
și Orchestra de cameră a Operei Brașov:
Adrian Pintea - contrabas,
Diana Nedelea - piccolo, Luminiţa Cucu - flaut, Cristina Ordean - oboi,
Szabolcs Laszlo - fagot, Liviu Săvuță - corn, Ciprian Vodă, Andrei Cotelea, Eduard Pipaș - percuție, Simona Patriche – pian
Invitat: Corneliu Voicescu (chitară)
Dirijor: Dragoș-Mihai Cohal
Narator: Lorand Cristian
Regie scenă: Dan Antipa
Preț bilete: 40 lei
În stagiunea 2021 – 2022, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!
Biletele pentru evenimentele lunii decembrie se pun în vânzare de miercuri, 24 noiembrie 2021, ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).
Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.
În situația în care incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în Municipiul Brașov a depăşit pragul de 6/1.000 de locuitori, participarea la evenimentele Operei Brașov va fi permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.
Desfăşurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii.
Pe toată durata desfășurării spectacolului, purtarea măștii este obligatorie! Va fi respectată distanțarea între scaune. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment. Vă mulțumim pentru înțelegere!
Eveniment desfășurat cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?