Siberian Meat Grinder

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Iulie 2019, 20:00 Joi
Evenimentele trecute
  • 31 Martie 2018 Sâmbătă

Descriere

SIBERIAN MEAT GRINDER

Ce s-ar intampla daca s-ar amesteca speed-thrash cu hardcore punk, hip-hop, stoner rock si black metal ? Si daca s-ar arunca peste acestea versuri inspirate de cultura de strada, skateboarding si graffiti impreuna cu masti pe scena si bannere ce afiseara marele Urs Țar ? S-ar obtine o masina de moshpit de neoprit intr-un show care atrage public de la Moscova la Berlin si care se numeste Siberian Meat Grinder.

Stilul unic si showurile energice au facut posibil ca trupa sa cante la cele mai importante festivaluri de muzica extrema cum ar fi Brutal Assault, With Full Force, Ressurection Fest, Groezrock, Pod Parou, Superbowl of Hardcore, Punk Rock Holiday, Fluff Fest, Resist To Exist alaturi de Terror, Sick Of It All, Nasty, Deez Nuts, Agnostic Front, Napalm Death, Power Trip, Ratos De Porao, Born From Pain, Skeletonwitch, Entombed A.D., Obituary, Sodom, Slayer si multi altii.

Trupa s-a format in 2011 de catre veteranii scenei underground de hardcore-punk si rap din Rusia. Siberian Meat Grinder a castigat repede popularitate dupa single-ul de debut devenit si un imn crossover thrash „Hail To The Tzar”, urmat de doua mini-albume „Hail To The Tzar” (2012) si „Versus The World” (2013). Amandoua materialele au fost lansate ca un singur album pe CD si Vynil de catre Dirty Six/Destiny Records in 2015. Lansarea a fost primita cu entuziasm enorm de catre fani dar si de catre critici, ajungand pe locul 10 in Top20 CoreTex in 2015.

Un rol distinct in succesul trupei l-au jucat numeroasele videoclipuri lansate si produse de catre trupa care arata lumea Siberian Meat Grinder: mosh-pit-uri gigante, stagedive, trenuri acoperite cu graffiti, figuri neomenesti cu masti de urs, motociclisti, gasti mistice de skateboarding si ritualuri criptice in paduri. Videoclipul oficial pentru piesa „Walking Tall” contine scene in care apare chiar Vinnie Stigma din Agnostic Front.

Alta amprenta a trupei adorata de catre fani este merchandise-ul original produs de cativa dintre cei mai buni artisti din Rusia, dedicat Ursului Țar, mascota trupei si conducatorul Iadului Siberian.

Datorita acestei dedicari absolute, muncii depuse si pasiunii pentru musica si cultura underground, trupa a reusit sa isi creeze propria subcultura in interiorul unei subculturi, atragand adepti din intreaga lume.

In prezent Siberian Meat Grinder inregistreaza un nou album si se pregateste pentru noi turnee pentru a imprastia in toata lumea pandemia hardcore metal Siberian in numele Ursului Țar.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?