School of Noise - concert de Crăciun

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Decembrie 2020, 20:30 Miercuri

Descriere

Dragilor,
Știți deja cât de mult iubim tradițiile și Brașovul, simțiți ce dor ni se face de voi, așa că, și anul acesta, ne dăm întâlnire.
Pe 23 decembrie 2020, de la ora 20h30, ne revedem acasă de Crăciun!
Ținând cont de pandemie, profităm de tehnologie și concertul nostru va fi difuzat online, ne vedem pe pagina noastră de Facebook pentru un LIVE special de sărbători.
Pentru al șaptelea an consecutiv vă aducem un mix de colinde românești și internaționale, tradiționale, dar și mai puțin cunoscute, care să transmită bucuria sărbătorilor, așa cum noi o simțim an de an.
Ne este dor de casă, de atmosfera specială a sărbătorilor, așa că și acum, în 2020, te întrebăm cu inimile deschise:
Brașov, Brașov, ne primești să te colindăm?
Invită-ți prietenii și familia să ne revedem online, LIVE pe Facebook, fiecare din confortul casei sale.
Indiferent unde vă veți afla, muzica noastră vă va aduce bucuria sărbătorilor.
Cine suntem noi?
School of Noise este trupa noastră de suflet, avem 11 ani împreună. Ne reunim din când în când, mai ales de sărbători, trăind deja de mulți ani în zone diferite ale lumii.
# Îmi place să mi se spună Sebi, dar de ceva timp aud fără întrerupere „ta-ta”. Bucuria Crăciunului este completă pentru mine doar dacă noi ne adunăm să colindăm, iar 2020 nu este o excepție. Dăm scena pe un living pentru că nu vrem să lipsim la sfârșitul unui an care ne-a învățat multe. La orgă și acordeon, ne întâlnim pe 23 Decembrie! Sebastian Aftanasă
# Numele meu este Mircea și îmi împart timpul între linii de cod și acorduri de chitară. Sunt Software Engineer la Facebook Londra, iar în paralel mă ocup de un proiect muzical (“Barely Rebel" este numele meu de scenă și am lansat primul single în 2017). Mircea Gabriel Suciu
# Prietenii îmi spun Johnny. Sunt Front-End Developer la un start-up în Londra, dar majoritatea timpului meu implică muzica, de la plimbări la concerte aglomerate la mici aventuri muzicale. Iubesc să fac oamenii fericiți prin muzică, așa că fiți pregătiți să simțiți ritmul și spiritul Crăciunului alături de School of Noise. Ioan Ghisoi
# Sunt un inginer fascinat de rachete și călătorii în spațiul cosmic. Totuși, înainte de asta, a fost muzica ce a devenit și ea o parte însemnată din viața mea.
Atunci când nu visez să ajung pe Marte, mă înconjor mereu cu experiențe și oameni care simt și ei același drive și entuziasm de a face lucrurile să se întâmple.
Mă bucur să iau din nou chitara în brațe și să mă reunesc cu prietenii și colegii mei. Dan Rădulescu
Pe voi, prietenii noștri care ne veți fi alături, vă încurajăm să oferiți o donație, vom alege în curând o cauză umanitară care are nevoie de ajutorul nostru.
Lasă-ne un comentariu pe pagina evenimentului, invită și dă tag prietenilor.
Locurile sunt nelimitate, dar ne-ar plăcea să știm că vei participa. Cu toții vom intra în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă!
Share-ing is caring.
Vă așteptăm cu mult drag ca întotdeauna,
School of Noise
P.s.: Așa arătam noi în 2018, mulțumim https://www.facebook.com/visssualreal
pentru găzduire.
https://www.youtube.com/watch?v=1wrMr59Damc

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?