Sarmalele Reci

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Februarie 2020, 21:00 Sâmbătă
Locul:Braşov, Visssual

Descriere

Sarmalele Reci face o retrospectivă de suflet a pieselor care au marcat generații!

Sarmalele Reci este una dintre cele mai originale și mai sănătoase apariții de pe scena muzicală românească. „Mai puțin comode… mai puțin conformiste… cam deranjante… deci reci”, după cum se autodefinesc. Va fi un concert „de post”, fără artificii, doar cu muzică bună.

Trupa se întâlnește cu „sarmaliștii” care au poftă de o porție bună de muzică, în stilul bine cunoscut, sâmbătă, 29 februarie, ora 21:00, la Visssual.

Trupa Sarmalele Reci s-a format în 1993, la initiațiva lui Florin Dumitrescu, care și-a dorit să creeze un o trupă rock cu nume românesc, spre deosebire de multe formații din acea vreme care optau pentru nume anglicizate.

“Noi ne-am dorit să fim un fel de lăutari de oraș, care să îi distreze pe oameni cântându-le despre viața lor familiară și reflectând realitatea într-un mod poetic. Nu încercăm să o cosmetizăm, să o falsificăm, ci să aratăm cum stau lucrurile, dar nu pe un ton vulgar.” (Zoltan Andras)

Discografie: Țara te vrea prost (1995), Aurolac (1996) , Bucate alese (1998), Răpirea din serai (1999), Maniac (2001), Vaca (2005), O Seară la Operetă (2009), Haos.ro (2012).

Componența actuală: Zoltan Andras, Emil Viciu, Mircea Laszlo Horvath, Ciprian Almășan, Bogdan Valentin Bereucă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?