ROTTING CHRIST & CARACH ANGREN live

Imagini

Informații

Data: 18 Decembrie 2021, 17:00 Sâmbătă

Descriere

Evenimentul se va desfășura în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data de 18.12.2021 (cel mai probabil doare pentru persoane vaccinate pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare).
Biletele se pot cumpăra în avans de pe iabilet https://www.iabilet.ro/bilete-brasov-rotting-christ.../ și de la locație.
Prețul biletelor:
70 lei primele 100 de bilete
80 lei următoarele 300 de bilete
100 lei următoarele 300 de bilete
*La intrare biletele costă 120 lei
Acces public: 17:00
Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal adulți și în baza biletului valid pentru toate persoanele.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.


ROTTING CHRIST
Înființată în Grecia, în anul 1987, Rotting Christ este una din cele mai apreciate trupe de black metal din lume. Legendara trupă a adus, de peste 3 decenii, un input considerabil acestui gen muzical.
Grecii au trecut testul timpului, iar fanii din întreaga lume le-au asigurat o statornică simpatie care se poate dovedi prin faptul că majoritatea concertelor sunt astăzi sold-out. Acest devotament nu vine pe un fond nostalgic, căci trupa crește și evoluează cu fiecare material discografic lansat. 'Aealo' (2010), 'Κατά τον δαίμονα εαυτού’ (2013), 'Rituals' (2016) și 'The Heretics’ (2019) sunt doar câteva albume de referință.
Cel de-al 13-lea album numit 'The Heretics’, a fost lansat în 2019 și vine ca o continuare a materialului 'Rituals', care conține 10 piese sumbre și grandioase, deopotrivă, dense și imposibil de tratat cu superficialitate. Mai mult, versurile acestui album nu merită tratate deloc cu condescendență prematură întrucât întâlnim citate din Shakespeare și Voltaire care consolidează puterea grecilor de a se exprima. "The Raven", spre exemplu, este compus în totalitate din versurile poemului semnat de Poe.
Timp de 47 de minute, albumul The Heretics impune respect. Acest nou material promovează gândirea neîngrădită, descătușată de îndoctrinarea religioasă și separarea de dogma politică care se află în spatele simbolului creștin. Be true to your own spirit.
Mai mult, anul acesta, Sakis Tolis a compus alături de Andrew Liles (Current 93 / Nurse with Woods) un proiect experimental denumit NEKPΩN IAXEΣ. În luna mai a acestui an, fondatorul trupei Rotting Christ, a anunțat că proiectul muzical va face parte și din coloana sonoră a unui film numit Veronika, care va fi lansat în ediții limitate.
Buckle up for a fascinating musical ride through the woes of religious wars, Zoroastrianism and the eternal war between good and evil. Metal at its best!
www.facebook.com/rottingchristofficial
www.instagram.com/rottingchristofficial
www.rotting-christ.com

CARACH ANGREN
Carach Angren este o formație de black metal simfonic din Olanda al cărei sunet este bogat în textură, orchestrație și dinamică. Toate înregistrările lor sunt albume conceptuale și prezintă o estetică produsă cu atenție, care îmbină secțiuni orchestraționale dinamice în stil faux-clasic cu blastbeaturi, linii de chitară și voce agresive. Ei numesc propria lor muzică „horror metal”. Numele formației provine din trilogia Lord of the Rings a lui J.R.R. Tolkien - „Carach Angren” este o frază elvină sindarină care se traduce direct în „Iron Jaws – Fălci de Fier” și se referă la o trecătoare în Mordor.
Maeștrii olandezi ai horror metal s-au întors în 2020 cu cel mai interesant album de până acum. Pe „Franckensteina Strataemontanus”, CARACH ANGREN învie povestea groaznică a sufletului tulburat „Conrad Dippel”; inspirația romanului lui Mary Shelly „Frankenstein”.
CARACH ANGREN a extins toate culorile sonore ale paletei lor stabilite către un efect orbitor. Chitarele lor țes melodii agresive și peisaje sonore sinistre care sunt frumos contrastate de claviaturi și orchestre maiestuoase.
Că Till Lindemann (RAMMSTEIN) și Peter Tägtgren (PAIN) au apelat la talentul compozițional al lui Clemens „Ardek” Wijers este un semn grăitor al măiestriei sale remarcabile. Un alt element impunător este oferit de vocea inconfundabil orchestrată a lui Seregor. Iar stilul percuționistic al lui Namtar a devenit o forță motrice neîncetată. Fiecare piesă de pe acest album este un punct culminant în sine.
www.facebook.com/carachangren
www.instagram.com/carachangrenofficial
www.carach-angren.nl

Detalii

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?