Pinholes – Fluturi pe Asfalt

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Aprilie 2020, 17:00 Joi

Descriere

Bilete disponibile online via Eventbook: https://eventbook.ro/music/bilete-pinholes-fluturi-pe-asfalt-rockstadt-brasov
Bilete vor fi disponibile si la club

Pinholes
Pinholes sunt un proiect muzical de rock alternativ, format in Iasi in 2011. Grupul abordeaza o intersectie de stiluri - de la alternative la post rock, art rock sau shoegaze, sub forma unui val de sunet si haos tinut sub control.

In anii de la formare si pana acum, Pinholes au lansat 3 albume full lenght (Zmei, Era Pietrelor Neslefuite, Dorumetru) si un split EP cu Nava Mama (Sputnik). Fiecare album defineste cate o metafora schizofrenica, de la provocarile intimitatii umane (Era Pietrelor Neslefuite) la fragilitatea amintirilor, dorului si senzatia de izolare in lipsa lor (Dorumetru).

Cu fiecare album se cauta vindecarea unei dureri fantoma, a unor sentimente ce au pierdut contactul cu realitatea. Muzica si versurile Pinholes incorporeaza zgomotul a tot ceea ce s-a auzit pana acum, fara a suna la fel.

Pinholes inseamna:
Vladimir – Vocals & guitar
Gheo – Guitar
Vlad – Vocals and guitar
Robert – Drums
Sergiu – Bass.

Fluturi pe Asfalt
Fluturi pe Asfalt s-au format în anul 2009 în Cluj Napoca, iar după o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă la începutul anului 2010. Odată cu lansarea albumului de debut Reconstituire (2012), formația s-a menținut un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România, creindu-și în proces un statut de cult.
Al doilea album – Munti sub Mari, a aparut in 2016 si aduce un sunet mai dens si intunecat in stilul Fluturi pe Asfalt, cu versuri ce sintetizeaza iluzii nostalgice fara forma.
In modul caracteristic de a crea, grupul pregateste secretos un nou album si o alta forma eclectica de a consuma sunetul.

Fluturi pe Asfalt inseamna:
Eugen – Vocals & Guitar
Gheo – Guitar
Andrei – Bass
Robert - Drums

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?