Obsession Tour

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 22 Noiembrie 2019, 22:00 Vineri
Telefon Informații: 0739 885 441

Descriere

Rezervarile se confirma pana la ora 23:15
Nu vindem produse din tutun si alcool persoanelor sub 18 ani!

Dj Optick sarbatoreste 6 ani de emisiune Obsession la Ibiza Global Radio si da startul turneului national incepand cu 1 noiembrie 2019.
Obsession este conform sondajelor, cea mai ascultata emisiune de weekend in Ibiza, Formentera si Mallorca. Fiecare emisiune este dupa difuzare, reascultata si descarcata de pe pagina artistului in medie de 20.000 ori, in fiecare saptamana.
In mediul online, Optick se bucura de aprecierea a peste 115000 de fani pe Facebook, 7000 pe instagram. Pe Soundcloud si Mixcloud este cel mai ascultat dj roman cu peste 6 milioane de play-uri.
Pentru contentul creativ, Optick a fost premiat anul asta la “The Beating Heart Of Music” din Sibiu, cu premiul “Best Social Media”. Optick este genul “The Usual Suspect” pentru petreceri cu adevarat reusite, castigandu-si publicul de-a lungul carierei prin muzica si atitudinea pozitiva, fie ca a fost vorba de eveniment de club, festival sau petreceri private.

Turneul Obsession va fi plin de muzica buna si pozitiva, pentru urechile fine dar si pentru cei care abia au inceput sa guste muzica electronica.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?