NIGHTLOSERS

Imagini

Informații

Data: 29 Mai 2022, 16:00 Duminică

Descriere

Accesul se face începând cu ora 16:00
Concertul are loc de la ora 18:00
Persoanelor cu vârsta mai mică de 12 ani nu le este permis accesul la acest eveniment. Minorii cu vârsta între 12 ani impliniți și 16 ani neîmpliniți au acces la spectacol doar însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal și în baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți au acces neînsoțiți la spectacol în baza biletului valid.
Organizatorii și reprezentații clubului pot solicita un document de identitate pentru a verifica vârsta persoanelor care doresc să participe la eveniment.
Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărei persoane care nu se încadrează în regulile de de acces de la data spectacolului iar contravaloarea biletului de spectacol nu se va returna.
Prin achiziționarea biletului la eveniment, cumpărătorul a luat la cunoștință condițiile de acces.

NIGHTLOSERS got together in 1994, in the city of Cluj, Transsylvania, Romania, as a jam band in a local student pub. That’s also where, after a while, they found out they were given the name Nightlosers.
The music is a combination of American Rhythm and Blues, Rock ‘n’ Roll and elements of Transylvanian folklore: Romanian, Hungarian and Gypsy folk music.
Members:
Hanno Hoefer: vocals, guitar, harmonica, ukulele, washboard
“El” Lako Jimi: guitar, violin, bouzouki
Grunzo Geza: keyboards, accordeon
Lucian Pop: bass guitar, double bass
Claudiu Purcarin: drums, vocals
Peter Attila: viola, sound engineer
…and special guest Nucu Pandrea: leafs and ceramic birdflutes
NIGHTLOSERS este o trupă înființată în 1994, cîntă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sînt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întîmplător pe o scenă.
Au reprezentat Romania in mai toate tarile din europa dar si in cateva orase din SUA si Canada.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?