MISSA ÎNCORONĂRII – Concert vocal-simfonic de W. A. Mozart

Imagini

Informații

Data: 26 Ianuarie 2022, 18:30 Miercuri
Preț: 30 lei
Telefon Informații: 0268-419380

Descriere

Vineri, 21 ianuarie 2022, ora 18.30, Foierul Operei

RECITAL VOCAL-INSTRUMENTAL

Soliști: Maria Catrina, Nicoleta Chirilă, Corina Klein, Valentina Mărgăraș, Silvia Micu, Anda Pop, Sonia Hazarian, Carmen Topciu

La pian: Lioara Frățilă Prezintă: Simona Manole

Preț bilete: 20 lei


Miercuri, 26 ianuarie 2022, ora 18.30, Sala Operei

MISSA ÎNCORONĂRIIConcert vocal-simfonic de W. A. Mozart


Soliști: Aurelia Florian - soprană, Antonela Barnat (invitată) - mezzosoprană, Mihai Irimia - tenor, Dan Popescu – bas


Corul și Orchestra Operei Brașov


Dirijor: Mircea Holiartoc Dirijor cor: Dragoș-Mihai Cohal

Preț bilete: 30 lei


În stagiunea 2021 – 2022, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani!


Biletele pentru aceste evenimente se pun în vânzare de joi, 13 ianuarie 2022, ora 10.00, atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile).

Informații se pot obține la telefon: 0268-419380.


Participarea la evenimentele Operei Brașov este permisă pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, respectiv pentru persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore - în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare. Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.


Desfăşurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii.


Pe toată durata desfășurării spectacolelor, purtarea măștii este obligatorie! Va fi respectată distanțarea între scaune. Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment. Vă mulțumim pentru înțelegere!


Evenimente desfășurate cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?