Malone Sibun Band @ Transilvania Blues Nights

Imagini

Informații

Data: 25 Martie 2023, 21:00 Sâmbătă

Descriere

Third Time's a Charm! Transilvania Blues aduce pentru a treia oară la Brașov super-grupul Malone Sibun Band.cu un show incendiar în exclusivitate în România, pe 25 martie 2023 la Rockstadt!
În 2018 două legende muzicale, americanul Marcus Malone, chitarist și vocalist cu un touch de Paul Rodgers, Otis Redding și David Coverdale, și englezul Innes Sibun, chitarist excepțional, cu state de serviciu în trupa lui Robert Plant, și-au unit talentul si forțele pentru un concept unic de Blues Rock! Ei sunt super - grupul Malone Sibun Band.
În 2020 au scos primul album, ”Come Together”, cu care i-am avut deja oaspeți la Rockstadt. Acum îi vom vedea/asculta și cu materiale de pe noul lor disc ”Ashes to Dust” din 2022!
Let There Be Blues!

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?