Luna Amara

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Iulie 2019, 20:00 Sâmbătă
Locul:Braşov, Cetatea Rasnov

Descriere

Pe 20 iulie 2019, la fix 50 de ani de la momentul când Neil Armstrong făcea primul pas pe luna, trupa Luna Amară va face primul pas pe scena Festivalului de Film și Istorii Râșnov. În Grădina Cetății Râșnov, sub atenta supraveghere a, desigur, lunii.

Înființată în 2000, Luna Amară este una dintre cele mai influente trupe de rock alternativ românești. Versurile cu puternic mesaj social, piesele de dragoste, vastele pasaje instrumentale, trompeta lui Mihnea Blidariu sunt parte dintre elementele care individualizează trupa clujeană în peisajul autohton. „Pietre în alb“, „Roșu aprins“, „În tine tu“, „Somn“ și „Folclor“ sunt câteva dintre cele mai importante cântece Luna Amară.

În cei 19 ani de existență, ardelenii au prestat în peste 800 de concerte, susținute în Germania, Franța, Ungaria, Olanda, Moldova, Bulgaria, Turcia și România. Trupa are la activ 5 albume de studio: „Asfalt“ (2004), „Loc lipsă“ (2006), „Don't Let Your Dreams Fall Asleep“ (2009), „Pietre în alb“ (2011) și „Aproape“ (2016). În 2014, a apărut discul „Live la Conti“, conținând înregistrarea concertului întâmplat în același an în hotelul Continental din Cluj.

Componență
• Mihnea Blidariu: voce, chitară, trompetă
• Nick Făgădar: voce, chitară
• Andrei Boțan: chitară
• Sorin Moraru: bass
• Răzvan Ristea: tobe

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?