Lumini Sonore Sextet by Ozana Barabancea ANULAT

Imagini

Informații

Data: 17 Februarie 2024, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Primavara ne aduce speranta , optimism si zambet pe buze. Concertul Lumini Sonore Sextet by Ozana Barabancea reuseste sa incalzeasca sufletele restante rămase inghețate din friguroasa iarnă.
Acompaniată de sextetul Lumini Sonore alcătuit din instrumentiști profesionisti ai Operei Nationale Bucuresti, Ozana Barabancea abordează repertoriu romanesc si international, interpretând piese melodioase dar cu mesaje puternice si de impact emoțional pozitiv.

In repertoriu se regasesc piese compozitie proprie, ceea ce ne descopera latura creativă a interpretei.

Iubitoare de țară si neam, Ozana Barabancea subliniaza prin repertoriul său ca este vremea să reânvățăm să iubim România, de la mic la mare si in orice imprejurare.


In concert vor performa:

Sextetul Lumini Sonore format din artiștii instrumentiști:

Monica Postolache - Vioara 1
Razvan Postolache - Violoncel
Cezar Mihalache - Vioara 2
Claudia Mihalache - Viola
Iustin Popa - Contrabas
Liana Mares - Pian
Invitat Razvan - Oprea Voce
Gloria Barabancea - Pian


Auditie plăcută!

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?