Luiza Zan

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Aprilie 2018, 20:00 Joi
Locul:Braşov, Rockstadt

Descriere

Cunoscuta artista jazz Luiza Zan continua seria evenimentelor prezentate in rol de curator si ne va aduce in club Rockstadt o pleiada de artisti jazz, atat romani si internationali, in cadrul unor seri de virtuozitate si maiestrie muzicala.

Pe 26 aprilie va invitam la o seara cu adevarat memorabila, alaturi de Louis King - Regele blues-ului australian, alaturi de invitatii sai, Eric Hofmans, Hanno Hofer (Nightlosers), Claudiu Purcarin (Nightlosers) si Luiza Zan.

Louis a reusit sa intre in topurile australiene inca de la lansarea primului sau album in 1996, castigand tot in acelasi an, premiul pentru cel mai bun artist in cadrul festivalului Australian Blues Music Awards. Artistul a avut onoarea sa cante de-a lungul carieiei sale cu artisti desavariti precum BB King, Buddy Guy, Jimmy Vaughan (fratele chitaristului Stevie Ray Vaughan) sau Screaming J. Hawkings.

Stilul sau original de a compune piese ce combina Rockabilly, Rock’n’Roll si Blues, a fost remarcat de publicatii precum “Rolling Stone Magazine” sau “biblia” Blues-ului American, “Blues Review”. De-a lungul anilor, artistul a concertat atat in Australia, cat si in Europa, in cadrul unor festivaluri de Blues si Rockabilly renumite ca: “Great British Blues Festival”- UK, “Kwadedame Blues Festival” – Olanda sau “Screaming Festiva”l – Spania. Inceputul anului 2017 il surprinde interpretand muzica sa inconfundabila in SUA, la renumitul festival “Viva Las Vegas”, urmat de un turneu international care a celebrat 20 de ani de cariera. Cu prilejul acelui turneu Luis King a concertat si la noi in tara in localitati precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova sau Brasov .

Anul acesta il primim pentru a doua oara in Romania cu ocazia lansarii noului sau album intitulat „The Royal Blue Trio”, pe Louis King- “Regele Blues-ului Australian”!!!

Alaturi de Lois King, Eric Hofmans, Hanno Hofer si Claudiu Purcarin, ambii membri Nightlosers. Si, desigur, Luiza Zan.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?