Les Elephants Bizarres

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 27 Ianuarie 2019, 20:30 Duminică
Preț: 49 lei
Telefon Informații: 0734010203

Descriere

Deane's te invita la primul concert din sesiunea Acoustic Sunday 2019, duminica, 27 ianuarie, cu trupa Les Elephants BIzarres!

Încă din 2007, trupa l-a avut pe Ștefan Matei la voce. I s-au alăturat Enver Mamut (chitară), Tudor Amarandei (synth/ clape), în 2017 Alexandru Badea (tobe) și în 2018 Mario Nichiforescu (bass).
Les Elephants Bizarres a luat cu asalt scena muzicii alternative românești cu LP-ul de debut, "Hello". Au urmat mai mult single-uri precum "Smile", "Wish You Were Here", "Nu mă opri ", "Girls Gone Wild", "Eu cu tine și cealaltă fată" și multe altele. În 2014 trupa a lansat cel de-al doilea album, Zoologic. Au fost invitați să cânte la importante festivaluri de muzică din România, deschizând concertele pentru artiști ca: Billy Idol și James Blunt, Maroon 5. Au câștigat premiul Best Alternative Band acordat de revista SUNETE și a fost aleasă de catre un juriu internațional pentru a urca pe scena Forbes Cool Brands Gala. În 2018 trupa a revenit cu un single ce a schimbat puțin direcția cu care elefanții își obișnuiseră fanii – Something in Your Eyes - lansând o piesă cu tente electro mult mai accentuate, o colaborare cu rapper-ul american, Kent Archie (USA).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?