KTERA "Solitary"

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 29 Noiembrie 2019, 17:00 Vineri

Descriere

Trupa KTERA din Brasov isi lanseaza EP-ul "Solitary". Evenimentul va fi susținut de trupa ASEMIC din Bucuresti.

Biletele au prețul de 30 lei și se pot cumpara in avans de la club sau de la intrare in seara evenimentului.

KTERA este o trupă ce poate fi încadrată în zona de avangardă. Stilul agresiv, structurile complexe și pasajele bine definite armonic și melodic sunt inspirate din progresivul modern. Din punct de vedere stilistic, piesele KTERA rezonează cu sonoritățile unor nume importante ale metalului european precum Gojira, Tesseract, Textures sau Meshuggah. Temele abordate în versurile pieselor privesc conflictul om-mașină sau cel rațiune-credință, provocările personale și cele exterioare sau lupta cu propriile limite.----
ASEMIC este o trupă de Instrumental Progressive Metal din București.

Trupa s-a infiintat în toamna anului 2013, dupa ceea ce părea, la vremea respectivă, doar o serie de concerte "for fun". Lucrurile au început să se contureze destul de rapid și au decis că vor încerca să-și împingă limitele artistice printr-un gen care, deși nu este atât de popular în scena locală, a fost capabil să-i țină concentrati pe îmbunătățirea compozitiilor.

Nelăsând niciun gen muzical deoparte, trupa își adună ideile de la rock psihedelic, jazz până la modernul djent și metalul progresiv și chiar și death metal-ul mai agresiv. Primul album, „Luminescentity”, lansat în octombrie 2015, a fost foarte bine primit atât de comunitățile locale cât și de cele de peste hotare.

Trupa a lansat cel de-al doilea album integral, numit „Lucid” în octombrie 2018, o oră de metal progresiv instrumental ca o continuare a materialului lor muzical anterior lansat în 2015.

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?