Irina Rimes

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 17 Iulie 2021, 18:00 Sâmbătă

Descriere

Accesul este permis numai persoanelor vaccinate pentru care au trecut 10 de zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare in baza Adeverintei de Vaccinare si a Cartii de Identitate. Această condiție nu este alegerea noastră ci este impusă prin lege. Aceeasi conditie si aplica si minorilor peste 16 ani dar care trebuie sa fie insotiti de un parinte sau tutore legal. Pentru minorii sub varsta de 16 ani accesul nu este permis.

Adeverinta de Vaccinare poate fi prezentata in original, copie sau format electronic.

Pentru un acces mai rapid la concert va puteti inrola in avans la Rockstadt in baza Adeverintei de Vaccinare, Cartii de Identitate si formularelor de inregistrare. Mai multe detalii pe https://rockstadt.ro/

In cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma si se vor face inregistrari audio care pot contine vocea si imaginea voastra. Participarea la acest eveniment reprezinta acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe plaformele de social media si ale partenerilor nostri.

IRINA RIMES

Cu o aparitie unica, fermecatoare si plina de sensibilitate, Irina si-a inceput cariera in Romania cu single-ul “Visele”, single ce a dominat topurile din Romania timp de mai multe luni.

Irina Rimes este singurul artist roman care a lansat un proiect special si unic: prima triologie muzicala. “Iubiri secrete”, scrisa cu dedicatie si inspirata din experientele personale ale artistei, formata din “Iubirea noastra muta”, “Da’ ce tu” si “Haina ta”.

Un artist versatil, Irina Rimes este sustinuta de un public larg de toate varstele. La un an de la debut, artista a lansat primul album solo, “ Despre el”. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai autentice proiecte din industria muzicala din Romania. Turneul de lansare al albumului a umplut foarte multe sali de spectacole din Romania, dovedind faptul ca Irina este iubita si apreciata de un public larg. Cele mai ascultate piese de pe album sunt “Ce s-a intamplat cu noi?”, cu peste 49 de milioane de vizualizari pe Youtube si “Bolnavi amandoi”, cu peste 39 milioane de vizualizari pe Youtube.

Irina Rimes este cel mai tanar antrenor de la Vocea Romaniei. “Vocea este un proiect pe care il imbratisez din toate punctele de vedere. Una dintre provocarile cele mai mare este sa imi ghidez echipa si sa impart din experienta mea profesionala. Iubesc sa fiu antrenor, mentor, dar si prieten cu echipa mea” a spus Irina.

In 2018 artista si-a lansat cel de-al doilea album, “Cosmos”. Cu un show autentic si diferit, Irina a reusit sa aduca emotie in sufletele ascultatorilor. A urmat un turneu sold-out in tara. La scurt timp dupa anuntarea biletelor sold-out, la cererea publicului, Irina a dublat concertele.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?