ÎN VĂRSĂTOR

Imagini

Informații

Data: 19 Februarie 2024, 19:00 Luni

Descriere

ÎN VĂRSĂTOR – folk în 19 februarie
Vă invităm la muzică folk în 19 februarie, de la ora 19.00 la Centrul Cultural Reduta.

Trei artiști cantautori născuți în zodia vărsătorului EMERIC IMRE, DINU OLĂRAȘU, TITUȘ CONSTANTIN și muzica lor marcată de această zodie a creatorilor și a spiritelor care schimbă etaloane.

Trei stiluri unice, inconfundabile ce caracterizează vărsătorii cu originalitatea lor. O provocare fără dubii de a fi spectator la un concert care va fi amplificat și de măiestria unor instrumentiști de mare valoare: MARIUS ROJE la pian și JIMI EL LACO la vioară, chitară.

Biletele vor fi puse în vânzare în curând la Centrul Cultural Reduta – BRAȘOV și pe spectacolebrasov.ro .

Pentru informații și rezervări sunați la nr. de telefon: 0744 368 736.

Bilete online: https://spectacolebrasov.ro/in-varsator-folk/

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?