Imonolith

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 23 Februarie 2021, 19:00 Marți
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Imonolith
Începutul evenimentului:23 Februarie 2021, 19:00

Descriere

Ryan ‘RVP’ Van Poederooyen (Devin Townsend Project/Band)
Brian Waddell (Devin Townsend Project/ Band)
Byron Stroud (Strapping Young Lad, Fear Factory)
Jon Howard (Threat Signal, Arkaea)
Kai Huppunen (Methods of Mayhem, Noise Therapy)
Format în 2018, proiectul canadian Imonolith adună la un loc aceste 5 nume sonore ale muzicii metal și merită toată atenția pentru muzica pe care o oferă publicului. Single-ul si video-ul de debut – Hollow – a fost lansat la începutul anului 2019. Au urmat mai multe turnee culminând cu mult asteptatul album de debut, State Of Being, lansat în martie 2020.
„Noi, cei din IMONOLITH, suntem foarte de încântați să lansăm albumul nostru de debut„ State of Being ”, spune Ryan„ RVP ”Van Poederooyen. „Am petrecut aproape un an să îl înregistrăm. Pentru noi a fost important să facem întregul pachet așa cum ni-l îl imaginam. Ne stabilim standardele la un nivel ridicat și suntem apoi extrem de mulțumiți de rezultatele finale. ”
State of Being oferă, de asemenea, invitați speciali de la Jens Kidman (Meshuggah) la faimosul vocalist suedez Johannes Eckerström (Avatar).
„Albumul în sine este o călătorie”, spune Van Poederooyen. „Vei avea amestecul tău de greutate, captivitate, riff-uri zdrobitoare, ritmuri puternice și voci versatile. Ne-am concentrat în principal pe scrierea celor mai bune piese pe care le-am putut scrie pentru a pregăti un spectacol energic"
Au fost lansate deja patru single-uri și videoclipuri - „Hollow”, single-ul de debut din 2019, care a atras multe aprecieri aducând flux de streaming pe Spotify de 216.000, „Instinct”, „Dig” și cel mai recent single, „Becoming the Enemy”. Odată cu lansarea acestor single-uri, IMONOLITH a primit deja laude la nivel mondial care le-a adus un număr masiv de streaminguri și atenție din partea mass-media și fanilor deopotrivă.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?