GOD, Ashaena, Paragon Collapse

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 9 Noiembrie 2019, 17:00 Sâmbătă

Descriere

In data de 9 noiembrie 2019, revenim in viguroasa cetate brasoveana, unde n-am mai concertat de 3 ani, pentru a sarbatori alaturi de voi un sfert de veac de activitate, cu care ocazie, vom relua melodii de debut, dar si compozitii muzicale noi, profilate intr-un album senzorial de amintiri, pe ritmuri irefutabile de barbarian metal.
Pe scena vor urca alaturi de noi trupele Ashaena din Cluj si Paragon Collapse din Iasi. Impreuna cu ei, vom inchina seara tuturor celor care vor fi prezenti, fanilor tineri sau longevivi, dar si minunatului club Rockstadt, atat de drag noua.

Ashaena a aparut in 2006, mai intai ca proiect solo a lui Cosmin si apoi au fost cooptati si ceilalti membrii. Primul album, "Cei nascuti din pamant" a aparut in 2009, urmat de al doilea album "Calea" in 2016. La inceput Ashaena a cantat un pagan metal cu multe influente din folclor urmand sa migreze spre un alt stil, aducand mai multe elemente de black metal si post rock si definindu-si stilul ca "metal introspectiv" fiindca versurile melodiilor indeamna spre o cercetare mai minutioasa a sinelui, abordand subiecte precum natura, ocultismul, spiritualitatea, mitologia si folclorul romanesc. In prezent trupa lucreaza la inregistrarea celui de al 3-lea album "XI".

Paragon Collapse este o trupă formata din 5 membri, care adoptă stilul de doom metal, încorporând, de asemenea, diferite influente: progresive, black, chiar și atmosferic.
Mai jos puteți găsi link-uri către albumul lor de debut și videoclipuri muzicale:

Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid. Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?