Dimension| Robert Etheridge

Imagini

Informații

Data: 17 Februarie 2024, 22:00 Sâmbătă
Artiști:Dimension

Descriere

Robert Etheridge, aka Dimension, este unul dintre cei mai unici artiști de muzică electronică din UK și urmează să vină în premieră în Kruhnen Musik Halle, sâmbătă 17 februarie.
În ultimii câțiva ani, el a construit o discografie echilibrată între voci cuceritoare și imnurile cluburilor underground; iar ceea ce a fost odată unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale muzicii dance din Marea Britanie are acum un profil global în creștere rapidă.
După o perioadă agitată de turnee la nivel mondial, care includ turnee sold out în Marea Britanie, Europa, America de Nord, Australia, Noua Zeelandă și Japonia; și de spectacole la unele dintre cele mai apreciate festivaluri din lume, inclusiv Glastonbury, Reading & Leeds, Tomorrowland, EDC Las Vegas, Pukkelpop și multe altele, precum și o rezidență de lungă durată la Amnesia din Ibiza, Dimension vine pentru prima dată în Kruhnen Musik Halle pentru a ne arăta cum este în dimensiunea lui.
Limita de varsta +18
Prezentarea actului de identitate în orginial este o condiție obligatorie.
Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numarul 0799 958 537 pana cel tarziu la ora 19:00 in ziua evenimentului. Va rugam sa ne comunicati un nume și de un număr exact de persoane. Rezervarea este valabila pana la ora 24:00, dupa aceasta ora rezervarea isi pierde valabilitatea!
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei/persoană pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita la ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.
*Persoanele cu rezervare au prioritate la accesul in club (skip the line).

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?