Delta Pe Obraz • Lansare album "RITM COLOR"

Imagini

Informații

Data: 15 Februarie 2024, 20:00 Joi

Descriere

Delta Pe Obraz, trupa de poetry rock alternativ din Chișinău, vine pentru prima oară în Brașov, la Rockstadt, cu primul lor album „RITM COLOR”.
RITM COLOR este despre pulsația ta interioară căreia doar tu îi poți da culoare. E despre revenirea la sine prin dezvoltare și acceptare. Nu trebuie să fii ideal, dar trebuie să fii tu.

 

,,la orice oră târzie

poți găsi

măcar o inimă

care bate-n ritmul tău color

vreau să mă simt o poezie

scrisă pentr-un singur cititor"

(vers din piesa ,,RITMUL MEU COLOR")

 

RITM COLOR nu-ți oferă soluții, îți oferă opțiunea de a răscoli în tine frica. Frica de a te privi cu sinceritate și de a te recunoaște. Anulează canoanele, luptă cu ele pentru libertatea ta! Întreabă-te dacă vrei să fii liber și cât te-ar costa!

 

,,mă simt simplu

mă simt o axiomă

de asta nu înțeleg

de ce mi se mai aplică calcule

calcule ale căror rezultat

îl cunosc ori eu ori ei"

(text din INTRO-ul albumului)

 

Pentru DELTA PE OBRAZ albumul este un studiu asupra propriei identități. Albumul conține atât elemente din copilăria trupei, cu motivele unui rock classic alternativ, cât și elemente care pun temelia unei tranziții în lumea sunetelor electronice. Fiind primul album, s-a mizat pe calitate și nu pe cantitate. Albumul are o dramaturgie bine construită, astfel încât fiecare piesă să devină continuarea precedentei. E și un haos ordonat de 43 de minute.

 

1. INTRO

2. RITMUL MEU COLOR

3. CARNE

4. ALT NUME

5. CALCI

6. LIMPEDE

7. INVITĂ-MĂ ÎN CASĂ

8. STRIGĂ

9. OUTRO

 

Casa părintească a acestui album a fost hub-ul artistic DEEPSHEETREC în frunte cu doctorul lor habilitat Andrei GLAVAN. Acolo, muzica DELTA PE OBRAZ și-a căpătat forma, a început a vorbi și iată urmează să înceapă a merge spre tine.

 

Producția care a pus carne pe scheletele pieselor e semnată de Gheorghe GUȘAN. Apoi a fost îmbrăcată și încălțată în MIX, iar mai apoi încălzită prin MASTERING de către Andrei Glavan - cel mai sensibil doctor văzut vreodată. Dulceața chitarelor a fost făcută din notele culese de Gelu ARGINT pe câmpiile nebuniei lui.

 

Fii parte a acestui album!

Hai cu noi în RITMUL NOSTRU COLOR!

 

Un eveniment marca BandBook.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?