Deliric x Silent Strike Guests: CTC & Dan Basu & MUSE QUARTET

Imagini

Informații

Data: 13 Mai 2022, 20:00 Vineri

Descriere

Acces public 20:00
Oră eveniment 22:00
Acces: 18+
Vă rugăm să prezentați cartea de identitate la intrarea în locație.
BILETE
Biletele se pot achiziționa exclusiv de pe iabilet.ro
Primele 100 de bilete
40 de leI
Următoarele 100 de bilete
55 de lei
Restul de 500 bilete
70 de lei
REZERVĂRI
Rezervările de mese în avans se fac la Club Rockstadt cu cel mult 1 zi înaintea evenimentului și pe baza biletului cumpărărat de la iabilet.
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei/persoană (suma pentru care se primește consumație la bar) și emiterea unui card pentru care se plătește o garanție de 10 lei/card.
Garanția percepută pentru card se poate rambursa dacă se restituie cardul.
Se pot face rezervări în avans daca toate persoanele pentru care se face rezervarea au bilete cumparate la eveniment.
Despre DELIRIC
Deliric e pasionat de hip-hop de când se știe. De poezia acestui stil muzical, de ritm, de jocurile de cuvinte. A pus bazele primei sale formații la 11 ani, împreună cu doi prieteni de joacă. Pe cât de imaginare erau versurile cu care se juca în copilărie, pe atât de mult își expune acum sufletul în muzica sa, fiind apreciat pentru sinceritate și transparență. La sfârșitul anilor '90 a co-fondat Facem Records, primul label independent de hip-hop din România. În aceeași perioadă a înființat proiectul C.T.C. (Controlul Tehnic de Calitate), trupă din care face parte alături de Vlad Dobrescu și DOC. În 2005 au lansat "Dificultăți Tehnice", primul lor album. Este materialul în urma căruia au devenit una din cele mai influente trupe hip-hop din România. A urmat primul lui album solo, "Inspecția Tehnică Periodică", în 2011. 21 de piese, la care a colaborat cu foarte mulți artiști și producători. ITP a devenit rapid cel mai bine vândut material românesc în mediul online. La sfârșitul lui 2011 decide să lanseze un nou single, "Ambrozie", realizat în colaborare cu Silent Strike. Acesta a fost promovat direct printr-un videoclip regizat de Hypno, care a strâns aproape 5 milioane de vizualizări pe YouTube. În 2013 a lansat mixtape-ul "Delicatese", material ce abunda în freestyluri, dar și piese noi.
SILENT STRIKE
Pe Silent Strike l-a cunoscut în 2005, când, împreună cu colegii din C.T.C., au colaborat la piesa "Echilibru". Au urmat mai multe piese Deliric și Silent Strike: Gloanțe Oarbe (în 2009), Demoncrație (2010), Negru (2011), Ambrozie (2011).
2016 este anul care marchează primul lor album împreună, DELIRIC X SILENT STRIKE. Este un material extrem de personal, cu versuri care-i reflectă trăirile. 2018 vine cu un nou album marca Deliric x Silent Strike. Acestea pot fi descărcate de pe deliric1.ro , ascultate pe canalul Facem Records de YouTube (https://www.youtube.com/user/FacemRecordsTV/videos) sau Soundcloud (https://soundcloud.com/deliric).
Pe Deliric îl puteți urmări pe pagina lui de Facebook (https://www.facebook.com/Deliric1/?fref=ts). SILENT STRIKE Silent Strike este un compozitor local de muzică electronică și de film. Cu 6 LP-uri și 6 EP-uri la activ, prezența sa în deschiderea unor artiști precum Faithless, Bonobo, Amon Tobin, Saul Williams, Dj Krush, Venetian Snares, Recoil, Jazzanova, Akua Naru, Kode9, Dj Food, Robot Koch și Mr. Meeble a venit firesc. Colaborările sale cu muzicieni și tot tipul de artiști sunt extinse. Dintre ei merită menționați Lucian Ban, Mat Maneri, Alex Harding, Adrian Enescu, Ada Milea, Madam, Alexandrina, Monooka, Maria Radu, AiNA Roxx, Kazi Ploae, Norzeatic, Makunouchi Bento, Yvat, brazda lui novac, Specii, Subcarpați, ∆Aimon, Vlaicu Golcea, Sorin Romanescu, Electric Brother, DJ Vasile, Matze, Alienpimp, Dj Undoo, Dj Limun și mulți alții.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?