Corul Unison

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 8 Iunie 2019, 18:00 Sâmbătă
Locul:Braşov, Sala Patria

Descriere

CONCERT UNISON 8 IUNIE 2019 –
SALA PATRIA, BRASOV- ORA 18.00
In fiecare an in luna iunie, Corul Unison va invita sa luati parte la CONCERTELE DE FINAL DE STAGIUNE evenimente cu participarea extraordinara a unui numar de peste 200 de membri - artisti din Corul Unison, dirijor - maestrul George Dumitrascu.
Si anul acesta vom avea deosebita onoare si bucurie sa ascultam patru coruri: cadetii, juniorii, seniorii si Unison Stars – toti uniti sub numele de UNISON.
Va multumim pentru sustinere, implicare, pentru distribuirea evenimentului si pentru minunatul like – oferit!
Regulile de acces stabilite de organizator se adresează tuturor participanților si vin in sprijinul realizarii evenimentului in conditii cat mai bune! CITESTE SI: https://corulunison.ro/bilete-unison/
Biletele pentru data de 8 IUNIE 2019 se pot rezerva pe adresa de e-mail: bileteunisonbrasov@gmail.com – cu precizarile de mai jos!
NUMELE SI PRENUMELE DUMNEAVOASTRA
NUMELE/DENUMIRE CONCERT:
DATA CONCERTULUI:
NUMAR DE BILETE SUPLIMENTARE REZERVATE:
ADRESA DE E-MAIL:
NUMAR DE TELEFON MOBIL:
Puteti verifica si aici regulile si detaliile:
https://corulunison.ro/bilete-unison/
Fiecare concert va incepe la orele 18.00. Accesul publicului se va face începând cu ora 17.30 pe baza de bilet de intrare si pana la orele 18.00. Vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala înainte de începerea actului artistic.
Concertul va incepe la orele 18.00 - dupa aceasta ora nu se mai poate intra in sala de spectacole. Estimare durata concert: 18.00 – 19.35. Va reamintim ca participati la un eveniment artistic - muzical de inalta tinuta profesionala, drept pentru care va multumim!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?