Concert The Strizzers

Imagini

Informații

Data: 25 Martie 2023, 20:00 Sâmbătă

Descriere

Trupa bucureșteană The Strizzers ajunge pentru prima dată în Brașov pentru o seară de rock urban, în care se va auzi soundtrack-ul experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ.
The Strizzers este un proiect nou de rock alternativ din București care vă cheamă să explorați alături de ei un nou concept – rock-ul urban. Nu ei au inventat rock-ul, desigur, dar l-au adaptat în așa fel încât cei care le ascultă muzica să simtă că piesele pe care le fredonează blocați în trafic, lucrând la un proiect la serviciu sau ieșind în oraș cu prietenii, îi ajută să realizeze că fiecare dintre ei este o mică piesă dintr-un puzzle imens, dinamic, pe care îl reproiectează în continuu.

Dacă primul lor single, „See the Lights”, lansat în noiembrie 2022, îndemna la explorarea emoțiilor trăite atunci când ajungi pentru prima dată în jungla orașului, „It Makes Me Mad” evocă sentimentele de frustrare, furia, dezamăgirea și neputința resimțite atunci când deși vrei să fii un fel de erou („Some kind of hero”) pentru tine însuți sau pentru cineva drag, nu reușești, sentimente potențate de iubirea care nu a ajuns încă la mult râvnitul „final fericit”.

Muzica lor este o poveste, un soundtrack al experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, în ritm de rock alternativ. Sunt convinși că veți regăsi o părticică din voi, din viața și trăirile voastre, ascultându-le piesele, piese pe care abia așteaptă să vi le împărtășească.

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?