Concert Extraordinar - Corul UNISON

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informaţii

Data: 12 Iunie 2017, 18:00 Luni
Preţ: 30 Lei

Descriere

Asa cum ne-am obisnuit in fiecare an in luna iunie, Corul Unison va invita sa luati parte la concertul de final de stagiune cu participarea extraordinara a unui numar de 200 de membri - artisti din Corul Unison, dirijor - maestrul George Dumitrascu. Dupa cum bine stiti in fiecare vara, publicul brasovean isi doreste sa participe la concertul Corului Unison iar pentru a evita situatiile in care foarte multi brasoveni nu reusesc sa participe la concert din cauza numarului mic de locuri, anul acesta dirijorul si managerul corului Unison- George Dumitrascu va invita la sala de spectacole a Teatrului Sica Alexandrescu, sala cu o capacitate de 600 de locuri! Este cunoscut si faptul ca biletele se epuizeaza in primele zile de la publicarea evenimentului - drept pentru care va multumim! Rezervarea biletelor se poate realiza si online pe adresa de e-mail: office@corulunison.ro.

Regulile de acces stabilite de organizator se adresează tuturor participanților si vin in sprijinul realizarii evenimentului in conditii cat mai bune!

ACCESUL

Accesul publicului se va face începând cu ora 17:40 pe baza de bilet de intrare. Vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.
Concertul va incepe la orele 18.00 - dupa aceasta ora nu se mai poate intra in sala de spectacole.
Estimare durata concert: 18.00 - 19.35

Accesul copiilor cu vârsta de până la 7 ani nu este permis.

Este interzisă:

Efectuarea de fotografii sau materiale video orice aparat / telefon fără acordul explicit din partea organizatorului.

În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.
Publicul este rugat sa opreasca / inchida telefonul mobil la intrarea in sala de concert - din respect pentru artisti.

ESTE INTERZIS: accesul cu mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video.

Va multumim!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceţi emailul şi parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceţi adresa de email şi parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriţi să unificaţi ambele conturi de utilizator?